вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" провели пресс-конференцию

22.04.2013

Сьогодні «Черкаські Мавпи» провели підсумкову прес-конференцію. В стінах ресторану «Балкон» на запитання журналістів відповідав головний тренер команди – Йовіца Арсіч, один з лідерів клубу – Денис Яковлєв та директор «Черкаських Мавп» - Володимир Гриценко .

 

Першим оцінив сезон сербський спеціаліст, який не повністю залишився задоволеним результатом команди.

«В цьому сезоні команда вийшла в плей-офф, але своє завдання-максимум не виконала. Ми орієнтувалися на те, щоб потрапити в півфінал Суперліги і те, що нас там немає вносить певну гіркоту за підсумками нашої роботи. З іншого боку, у нас були певні кадрові проблеми. Команда в попередньому чемпіонаті зайняла лише 13-те місце і влітку не всі баскетболісти, які отримали від нас запрошення, погодилися приїхати в Черкаси. Питання навіть стояло не в грошах, а у тому, що ці гравців не вірили у високий результат клуб. Потім зі стартом чемпіонату в нас були проблеми з травмами. Так, якщо зараз ми подивимося на наш склад, то можна сказати, що ці гравці мали б виходити в півфінал, але не весь сезон він таким був. Приміром після того, як в команду прийшов Делінінкайтіс ми виграли більше ніж 60% матчів. Якщо б цей показник ми показали протягом сезону то потрапили б у четвірку в регулярному чемпіонаті і мали б в плей-офф перевагу власного майданчика. Але виходячи з цих проблем вважаю, що сезон був непоганим. Ми виграли левову частину матчів проти команд верхньої частини турнірної таблиці і думаю змогли порадувати своїх вболівальників. Їх я особливо хочу відзначити – це кращі вболівальники України, вони серйозно нам допомагали під час ігор», - зауважив Арсіч.

За словами ж Дениса Яковлєва , сезоном можна назвати успішним, адже в ньому «Черкаські Мавпи» знову зуміли гучно про себе нагадати, як потужний колектив.

«На результат можна дивитися з різних боків. Не так давно команда лише повернулася в Суперлігу, в минулому сезоні вона була в нижній частині турнірної таблиці, цьогоріч ми мали шанси навіть поборотися за медалі, а це вже суттєвий крок вперед. Все має відбуватися поступово, в цьому чемпіонаті ми дали сподівання вболівальникам на те, що «Мавпи» можуть боротися за максимальні позиції. Думаю зараз клуб рухається в правильному напрямку».

З питаннями журналістів про селекцію на новий сезон директор клубу – Володимир Гриценко попросив почекати. За його словами цілком вірогідно, що дехто з українських виконавців може залишитися в команді, але всі ці питання не стосуються сьогоднішнього дня. Окрім того Володимир Миколайович висловив занепокоєння ситуацією навколо почесного президента клубу – Сергія Одарича.


Разом з собою учасники прес-конференції принесли останній клубний трофей. Сьогодні його «Черкаські Мавпи-97» привезли з Южного, де вчора виграли чемпіонат України. Журналісти також привітали клуб з цією історичною перемогою.

«Насправді ми неймовірно щасливі з цієї події. З таких перемог формується історія клубу. Впевнений, що пройде 2-3 роки і дехто з цих хлопців гратиме в основній команді «Черкаських Мавп». Вже в цьому році кілька вихованців клубу тренувалося з головною командою і навіть виходили на ігровий майданчик в Суперлізі. Вірю в те, що у нас незабаром буде сильна команда сформована з місцевих хлопців», - зауважив Володимир Гриценко.

Источник: mavpabasket

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.