вверх  обратно

Иван Шкурупий: "Расслабляться никто не собирается"

12.04.2013

Випало так, що свою першу домашню гру цьогорічного плей-офф "Політехніка-Галичина" проведе 12 квітня - на сам день народження форварда львів’ян Івана Шкурупія.

У двох виїзних іграх у Южному гравець "левів" відіграв дуже важливу роль! Попри те, що у стартовому матчі плей-офф Ваня набрав лише 3 очки, ці пункти стали дуже важливим внеском у перемогу. Насамперед - психологічним. Адже Іван влучив наприкінці ігрового часу, коли перевага галичан була доволі непевною. А вже за мить саме Шкурупій підібрав м’яча на своєму щиті після невдалої атаки южненців.

А вже у наступній грі Іван взагалі розійшовся не на жарт - на його рахунку 13 очок, 7 підбирань та 2 паси. Особливо запам’яталися два трьохочкові влучання Івана поспіль у першій чверті...

Чи готовий Ваня "валити" так само й у Львові? Про це та інше клубна прес-служба запитала у гравця напередодні гри.

- Іване, поділися у двох словах своїми враженнями від перших двох матчів на виїзді...


- Ми ставили собі за мету - перемогти у першому матчі. А тому у нашому успіху немає нічого дивного!.. А от щодо другої гри... Знали, що буде важко! Та попри все вирішили не складати зброї. І врешті довели поєдинок до перемоги. Заслуженої перемоги! Звісно, удача того вечора була на нашому боці, але й зусиль ми доклали також чимало!

- Подвійний успіх на виїзді не розслабить наших хлопців? Команді вдається зберігати те налаштування, з яким вона боролася в Южному?

- Ні, розслаблятися ніхто й не збирається! Налаштовуємося на гру належним чином, будемо битися до кінця. Тим більше, що найближчі два матчі ми проведемо на очах у своїх уболівальників, а тому дуже старатимемося не розчарувати їх!

- Третю гру серії ви зіграєте у твій день народження. Чи особисто для тебе це стане додатковим стимулом, фактором гарного настрою перед грою?

- Звісно, для мене ця дата стане хорошим стимулом, а перемога - найкращим подарунком! Кожен спортсмен любить здобувати звитяги, та ще й у такі важливі для себе дні. Дуже вірю в те, що хлопці зроблять все можливе, щоб зробити мені та нашим уболівальникам такий гарний подарунок!

- У другій грі з Южним Желько Лукаїч випустив на майданчик Дениса Тютюнника у стартовій п’ятірці, що стало неабиякою несподіванкою для всіх! А на домашню гру ви теж готуєте якісь сюрпризи?

- Оскільки гра буде у Львові, то всі наші заготовки та сюрпризи ви зможете побачити на власні очі. Зараз же ніяких секретів видавати не буду! А те, що Денис Тютюнник став справжнім відкриттям гри у Южному - це успіх як молодого гравця, так і цілої команди! Адже щодня ми разом тренуємося, вчимося чогось нового одне в одного. Особисто я за можливості ділюся досвідом з Денисом, а він - своїм молодечим запалом. І те, що Денис зумів "вистрелити" у потрібний момент - результат наполегливої роботи всієї команди та тренера насамперед!
А які несподіванки він готує цього разу - побачимо!..

- Команда знову гратиме без двох гравців стартової п’ятірки. Наскільки сильно це позначається на фізичних та психологічних кондиціях решти гравців?


- Звісно, відсутність Мітчелла та Іконіча внесе свої корективи, але команда вже показала, що може перелаштовуватися у залежності від ситуації, що має характер, який дозволяє їй перемагати навіть за відсутності ключових гравців! Також очевидно, що зараз нам доводиться грати за себе й за того хлопця, як кажуть. Але і це не проблема! Професійні спортсмени повинні бути готовими до таких випадків як фізично, так і психологічно! Дуже вірю, що у п’ятницю ми доведемо, що ми відповідаємо тим критеріям, яким повинні відповідати професіонали. Водночас дуже сподіватимемося на якнайшвидше повернення наших друзів до лав команди!

Источник: bcpg

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.