вверх  обратно

Кирилл Большаков: "Все мои мысли сосредоточены на первом матче"

6.04.2013

Перед матчем «Ферро» - БК «Черкасские Мавпы»

Кирил Большаков:
«Завтрашню серію плей-офф розпочнуть гідні один одного суперники.
«Теоретично можна й виграти серію з рахунком 4:0, а можна й поступитися – 0:4. «Черкаські Мавпи» - гідний суперник, як і решта учасників плей-офф. Передбачити хід боротьби у нинішній серії чвертьфінальних двобоїв практично неможливо, настільки високе напруження очікується в кожному матчі. Можливо, винятком буде суперечка «Будівельника» з «Говерлою», та й то тільки тому, що іванофранківці втратили через травму свого основного плеймейкера Юджина Лоуренса. Щодо нашого протистояння з черкаським клубом, не хочу забігати наперед: зараз усі мої думки зосереджені на першому матчі чвертьфінальної серії. Сподіваюсь на гарячу підтримку прихильників команди, яка позитивно впливає на емоційний стан наших гравців. Втім, не забуватимемо, що зал Палацу спорту «ЗАБ» подібні почуття викликає і в трьох гравців команди суперника, які свого часу пізнали цю атмосферу, захищаючи кольори «ФЕРРО-ЗНТУ». Маю на увазі Дениса Яковлєва, Чарльза Томаса і Вінсента Хантера. Одним словом, очікую цікавої боротьби».

Ферро-ЗНТУ

Йовіца АРСІЧ, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»:
«Більшість із гравців «Ферро» в минулому сезоні вже грали в плей-офф, тим більше в складі своєї команди вони показали не лише хороший баскетбол, а й високий результат. У моїх підопічних досвід скромніший, але я впевнений, що ми ще не зіграли своєї кращої гри в чемпіонаті, сподіваюся, що вона відбудеться саме в цій серії. В матчі із запоріжцями буде дуже важливо тримати концентрацію протягом всіх 40 хвилин і не дати можливість супернику проводити свої швидкі атаки. В кожної команди є свої плюси та мінуси, ми вже провели гарний аналіз гри «ФЕРРО-ЗНТУ» і, сподіваюся, використаємо це».
«Зараз настрій в команди дуже, хороший, сподіваюся він таким і залишиться після ігор в Запоріжжі, Для нас дуже важливим буде підтримка власної публіки, можливо вона допоможе покращити статистику виїзних матчів. Суперник у нас дуже серйозний, всі знають, що «Ферро» небезпечний через свої швидкі і гострі атаки. Відтак нам потрібно дуже уважно організовувати власний напад, аби не дати супернику втікати у швидкі відриви. Також важливо виграти боротьбу на щитах, якщо у нас це вийде ми будемо дуже близькі до перемоги. Зараз я бачу в очах своїх баскетболістів бажання битися і перемагати, - це дуже важливо перед серією плей-офф», - зауважив Арсіч.

Вінсент Хантер, центровий БК «Черкаські Мавпи»: «Нас очікує дуже цікавий плей-офф. Суперник непростий у нас не простий, але водночас я впевнений у силах своєї команди. Не візьмусь вгадувати рахунок серії, але я впевнений в тому, що вона буде бойова і однозначно не завершиться для будь кого «сухим» підсумком».

Черкаськи Мавпы

Добавил: alex5688
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.