вверх  обратно

Александр Рыбалко: "Входим в плей-офф в неплохой форме"

5.04.2013

У неділю домашнім матчем баскетболісти «Ферро-ЗНТУ» розпочнуть чвертьфінальну серію плей-офф (до чотирьох перемог) з «Черкаськими Мавпами». Капітан запорізької команди Олександр Рибалко – учасник усіх серій плей-офф трьох попередніх чемпіонатів Суперліги. Тому, розпочинаючи розмову з ним, ми попросили, насамперед, згадати ту з них, яка найбільше запам’яталася.

- Думаю, такою можна вважати чвертьфінальну серію сезону 2010/2011 років, яку ми виграли в «Азовмашу», здобувши третю за тодішньою формулою перемогу в Маріуполі у п’ятому матчі. Щоправда, в підсумку тоді ми залишилися без медалей, але такі ігри не забуваються.

- Як ти вважаєш, у якому з нинішніх чотирьох дуетів, що зустрічатимуться у чвертьфінальній стадії, буде найгостріше протистояння?

- На мій погляд, найбільш непередбачуваним обіцяє стати дербі між двома клубами з Донецької області – «Азовмашем» і БК «Донецьк».

- А в якій із пар суперечка може обмежитися чотирма матчами?


- На це може розраховувати хіба що київський «Будівельник». Недарма ж він переміг у регулярному чемпіонаті. Однак із цим може не погодитися івано-франківська «Говерла». Втім, прогнози – це не моя парафія. І я усім, хто ними цікавляться, раджу звертатися до екстрасенсів.

- Проте від характеристики вашого суперника тобі не ухилитися.


- Звичайно ж, ні. «Черкаські Мавпи» - гідний противник, добре організований. Ми добре вивчили цю команду, тим більше, що три її нинішні гравці були нашими одноклубниками. Для початку налаштовуємось на дві перемоги в домашніх зустрічах. Особисто я вважаю, що результат гри в рідних стінах на 99 відсотків залежить від підтримки уболівальників. Сподіваюсь, що чимало із запорізьких прихильників баскетболу приїдуть наступного тижня до Черкас, як це було на матчі регулярного чемпіонату в Маріуполі та Фіналі Чотирьох Кубка Суперліги у Львові.

- Між іншим, черкаські баскетболісти теж прибудуть до Запоріжжя у супроводі своїх прихильників. І капітан «Мавп» Олександр Неруш не приховує, що вони розраховують принаймні на одну перемогу на паркеті Палацу спорту «ЗАБ», і заздалегідь стверджує, що «Ферро-ЗНТУ» зіграє більшу кількість матчів чвертьфінальної серії вдома.


- Це – його право, а ми прагнутимемо перемагати і вдома, і на виїзді. Нічого нереального в наших планах немає. Ми зустрічаємо плей-офф у непоганій формі й постараємось підготувати для суперників складні завдання, з якими їм доведеться зіткнутися в захисті.

- Хай вам щастить!


- Дякую!

Источник: Ферро

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.