вверх  обратно

Анна Зарицкая - обладатель женского Еврокубка

25.03.2011
Став відомий володар жіночого ЄвроКубка сезону 2010/2011 рр. У двоматчевій фінальній дуелі «Еліцур Рамла» Ганни Зарицької в напруженій боротьбі здолала команду ще однієї української баскетболістки Олесі Малашенко – «Аррас».
 
Після нічийного рахунку 61-61 в першому матчі, що відбувся в Ізраїлі, у другій грі, яка проходила на майданчику «Аррасу», перемогу з рахунком 61-53 святкувала «Еліцур Рамла». Ганна Зарицька не відзначилася у другому матчі набраними очками (в першому поєдинку на її рахунку 4 очка, 2 підбирання, 1 передача та 1 перехоплення), втім допомогла своїй команді здобути перемогу.
 
Загалом, у ЄвроКубку у складі «Еліцур Рамли» Ганна Зарицька, яка розпочинала сезон у вірменському «Атісі», провела 8 матчів (3.3 очка + 2.9 підбирання). Нагадаємо, що в «Атісі» Ганна була одним із лідерів, ставши за підсумками 6-ти матчів другим «бомбардиром» і другим «ребаундером» команди з Єревану (13.3 очка + 9.8 підбирання + 1.5 передачі + 1 перехоплення).
 
Олеся Малашенко стала кращим гравцем фіналу у складі «Аррасу». В першому матчі на її рахунку 18 очок та 4 підбирання, у другому – 10 очок і 6 підбирань. А загалом, у 14-ти матчах на рахунку однієї з кращих молодих баскетболісток Європи в середньому 11.8 очка, 5.9 підбирання, 1.4 перехоплення та 1 передача.
 
Вітаємо наших дівчат із чудовим досягненням у їх баскетбольній кар’єрі: Ганну Зарицьку – із золотом жіночого ЄвроКубка, Олесю Малашенко – зі срібними медалями престижного європейського турніру!
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.