вверх  обратно

Основной плеймейкер "Говерлы" выбыл до конца сезона

15.03.2013

Основний плеймейкер «Говерли» Юджин Лоуренс вибув до кінця сезону. Про це перед матчем із «Донецьком» повідомив головний тренер «ведмедів» Євген Мурзін.

«У Запоріжжі ми грали без Лоуренса. Думаю, це вже не секрет – йому було зроблено операцію, й він вибув до кінця сезону. Тому шукаємо внутрішні резерви серед тих гравців, які є у нас в обоймі… У нас є Паша Буренко, будемо використовувати (в якості першого номера) Дайкса, можливо, Тіггса, тобто намагатимемося внутрішніми резервами закрити цю позицію», – зауважив в інтерв'ю клубній прес-службі наставник івано-франківської команди.

Нагадаємо, що Юджин Лоуренс, який перебуває на четвертому місці серед найкращих асистентів Суперліги, провів у чемпіонаті 31 матч, відзначаючись 10.2 очка, 6.2 передачі та 3.4 підбирання в середньому за гру

Источник: Суперлига

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.