вверх  обратно

Эрик Колмен: "Для меня сезон складывается удачно"

24.03.2011

Одразу після гри проти БК "Донецьк" спортивний портал sport.if.ua поцікавився у Еріка Колмена про його бачення епізоду, який за думкою тренера став переломним у матчі і у якому Колмен заробив дискваліфікаційний фол...
 
Центровий франківської команди сказав, що він був видалений з гри через провокаційні дії опонента, який зіграв не дуже коректно у тому епізоді, але судді цього не помітили.

Водночас Ерік також поділився і своїми думками про стан справ у команді: «Я вважаю, що для мене цей сезон у «Говерлі» складається вдало, проте звісно мені є ще куди рости і покращувати свою майстерність. Я продовжую грати у тому стилі гри, який потрібен команді і він мені дуже імпонує. Ми граємо у швидкий баскетбол і наша команда є досить мобільною та атлетичною водночас».

Окрім того ми поцікавилися чи потребує команда підсилення перед плей-офф, у якому «ведмеді» вже гарантували собі місце: «Я вважаю, що це прерогатива тренерського складу – міркувати над тим чи потрібні нам нові гравці. Мої ж обов’язки – виходити на паркет та набирати очки, тим паче, що вже післязавтра нас очікує важка гра проти «Азовмашу».

sport.if.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.