вверх  обратно

Состоялось заседание основателей АБКУ "Суперлига"

7.03.2013

У середу, 6 березня, відбулися Загальні збори Засновників (Учасників) АБКУ «Суперліга», в ході яких було розглянуто низку важливих питань.

 
- Перш за все, Засновники (Учасники) ознайомилися з програмами кандидатів на заміщення вакантної посади Генерального директора АБКУ «Суперліга». Оскільки жодна з кандидатур не задовольнила Загальні збори, термін повноважень в.о. Генерального директора Олега Бичкова було продовжено до наступного засідання.
 
- Крім того, Засновники (Учасники) узгодили порядок передачі ліцензійних прав на трансляцію матчів на користь ТОВ «Суперліга-Маркетинг».
 
- Також було внесено пропозицію сформувати склад дисциплінарно-правової комісії, до якої увійшли Володимир Драбіковський (голова), Олексій Наумов (секретар), Сергій Шемосюк.
 
- Щодо  зміни статусу ТОВ БК «Черкаські Мавпи» з асоційованого члена на Засновника (Учасника) АБКУ «Суперліга» Засновники (Учасники) висловили свою підтримку черкаському клубу. Однак за відсутності кворуму дане питання не могло бути розглянуто.
 
- Ще одним пунктом порядку денного стало внесення змін до Статуту АБКУ «Суперліга», необхідних для набуття АБКУ «Суперліга» статусу Чемпіонату України.
 
- Питання про внески до ФБУ не розглядалося у зв’язку з відсутністю представника Федерації баскетболу України.

Источник: superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.