вверх  обратно

Ричард Джеттер: "Команда движется в правильном направлении "

23.03.2011

Перед принциповими поєдинками проти "Донецька" і "Азовмаша" американський форвард "Говерли" Річард Джетер відповів на декілька запитань

Американський форвард "Говерли" Річард Джетер далеко не завжди радує вболівальників стабільною грою. Втім, він готовий вийти на паркет і допомогти команді якщо й не набраними очками, то, порцією моральної підтримки, так це однозначно!

"Вважаю, що перемоги над "Кривбасбаскетом" і "Ферро-ЗНТУ" були чудовими. Ми добре контролювали хід обох матчів, особливо у Запоріжжі. Відтак здобули дві, такі потрібні виїзні виграші", - переконаний Джетер. Разом із тим на запитання про те, чому він взагалі не виходив на паркет у останній грі, Річард відповів: "Я був готовий грати, проте тренер вирішив не кидати мене у бій. Що тут ще додати".

До слова, Євген Мурзін після перемоги над "Ферро-ЗНТУ" зауважив, що першочергово хотів випустити Джетера у стартовій п’ятірці. Проте тренер запоріжців випустив трьох "маленьких", тому і наставник прикарпатців змушений був міняти старт. Втім, за словами Євгена Вікторовича, цитуємо, "Джетер у нас наче джокер. Він завжди готовий вийти і допомогти. Я у цьому переконаний".

Попереду у івано-франківців два надзвичайно принципові поєдинки проти "Донецька" і "Азовмаша". На думку Джетера прикарпатський клуб зможе здобути дві перемоги тільки у тому разі, якщо гравці продовжать показувати командний баскетбол. "Гадаю, все буде добре, якщо ми продовжимо рухатися у тому ж напрямі, яким крокували дві останні гри".

Наостанок Річард впевнено додав, що "Говерла" - одна з кращих команд Суперліги!. І справді, з американським форвардом важко не погодитися, адже цей сезон складається для "ведмедів" напрочуд вдало. Потрібно просто проявити свої найкращі якості і у серії плей-офф.

sport.if.ua

Добавил: gekka
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.