вверх  обратно

Промежуточные результаты голосования за стартовые пятерки Матча Звезд Суперлиги

22.03.2011

Від початку голосування за стартові п’ятірки команд «Зірки «Україна» та «Зірки «Легіон» Матчу Зірок Суперліги 2011, який, нагадаємо, відбудеться 10 квітня в Харкові в Палаці Спорту «Локомотив», минуло десять днів. До вашої уваги проміжні результати вибору, зробленого вболівальниками.

Шановні вболівальники, звертаємо вашу увагу на те, що розпочався останній тиждень, протягом якого ви ще можете віддати голоси своїм улюбленцям. Нагадуємо, що голосування на офіційному сайті Суперліги завершується 27 березня, о 23:59.

Звертаємося до тих уболівальників, які проголосували, але з тих чи інших причин не підтвердили свої голоси – зробіть свій вибір!

У разі, якщо підтвердити свій вибір не вдалося через те, що ви нібито не отримали код підтвердження, перевірте папку «спам» у власній електронній поштовій скриньці.

Поспішайте, часу залишається все менше та менше. Підтримайте кращих баскетболістів Суперліги!

Дані станом на 20:00 21.03.2011 (2676 голосів):

В голосуванні за позицію розігруючого у стартову п’ятірку команди «Україна» продовжують лідирувати представник «Кривбасбаскету» Євген Аннєнков (20 % голосів) і гравець «Будівельника» Денис Лукашов (19 % голосів).

Серйозна боротьба точиться і серед претендентів на позицію розігруючого в команду «Легіон», де в лідери вийшли Деррік Зіммерман з «Говерли», який набрав 22 % голосів, і Саша Васільєвіч («Донецьк»), за якого віддали свої голоси 20 % уболівальників.

Триває непримиренне суперництво між братами Ростиславом Кривичем («ОДЕСА») та Ігорем Кривичем («Говерла»), які обоє, маючи по 19 % голосів уболівальників, претендують на потрапляння на позицію атакуючого захисника до стартової п’ятірки команди «Україна».

Серед претендентів на потрапляння на позицію атакуючого захисника до стартової п’ятірки команди «Легіон», як і раніше, лідирує Стівен Бьортт («Дніпро») – 25 % голосів. Джеремі Шаппел («Говерла») – 22 % голосів, а також Луїс Флорес («Донецьк») – 21 % голосів, продовжують триматися на відстані 80-100 голосів від лідера.

Лідера опитування серед претендентів на позицію легкого форварда в команді «Україна» – Дмитра Глєбова («Донецьк»), у якого 23 % голосів, наздогнав Сергій Горбенко («ДніпроАзот»), за якого голоси віддала не менша кількість уболівальників (23 %). Відзначимо, що різниця між головними претендентами коливається в межах одного-двох голосів.

Не менш запекла боротьба точиться за місце у стартовій п’ятірці команди «Легіон» на позицію легкого форварда, де на перше місце вирвався Брайан Грін («Миколаїв») – 20 % голосів. У Бранко Цвєтковіча («Донецьк»), який дихає «корабелу» у спину, – 19 % голосів.

Андрій Агафонов («Будівельник»), який досить довго лідирував серед претендентів на позицію важкого форварда в команді «Україна» (наразі має 19 % голосів), поступився першістю Дмитру Корабльову («Кривбасбаскет») – 22 % голосів.

Серед претендентів на аналогічну позицію у стартовій п’ятірці команди «Легіон» попереду, як і раніше, перебуває тріумвірат у складі Павла Ульянка («Говерла»), Майкла Фрейзера («ДніпроАзот») – по 14 % голосів, а також Кріса Оуенса («Азовмаш») – 13 % голосів. У Хуана Едвардса, що підтягнувся до лідерів, – 12 % голосів.

Голоси шанувальників В’ячеслава Кравцова («Донецьк») дозволяють йому, як і раніше, впевнено утримувати першу сходинку серед претендентів на позицію центрового команди «Україна» – 29 %.

Серед претендентів на позицію центрового в команду «Легіон» переконливо лідирує Ерік Колмен («Говерла») – 22 % голосів.

superleague.ua

Добавил: halk
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.