вверх  обратно

Промежуточные результаты голосования за стартовые пятерки Матча Звезд Суперлиги

15.03.2011

Від початку голосування за стартові п’ятірки команд «Зірки «Україна» та «Зірки «Легіон» Матчу Зірок Суперліги 2011, який, нагадаємо, відбудеться 10 квітня в Харкові в Палаці Спорту «Локомотив», минуло чотири дні. Тому можна підбити проміжні результати вибору, зробленого вболівальниками.

Дані станом на 19:00 15 березня 2011 року.

Майже на кожній із позицій визначилися лідери, втім подекуди боротьба уболівальників, які активно віддають голоси своїм улюбленцям, розгорнулася не на жарт.

Зокрема, запекла боротьба точиться за місце у стартовій п’ятірці команди «Україна» на позицію розігруючого, де в лідери вирвалися представник «Кривбасбаскету» Євген Аннєнков (19 % голосів) і гравець «Будівельника» Денис Лукашов (19 % голосів). Найближчі переслідувачі – Артем Буцький («Миколаїв») і Микола Вільховецький («Дніпро») – відстали майже на сотню голосів (13 % і 12 % відповідно).

Подібну картину можна спостерігати і серед претендентів на позицію розігруючого в команду «Легіон», де два лідери – Деррік Зіммерман («Говерла») та Саша Васільєвіч («Донецьк»), які набрали по 19 % голосів, – упевнено випереджають конкурентів. Втім, не варто скидати з рахунків і Рамела Каррі («Азовмаш») – 14 % голосів.

Напружена конкуренція розгорнулася між братами Ростиславом Кривичем («ОДЕСА») та Ігорем Кривичем («Говерла»), які обоє, маючи по 16 % голосів уболівальників, претендують на потрапляння на позицію атакуючого захисника до стартової п’ятірки команди «Україна».

Натомість серед претендентів на потрапляння на позицію атакуючого захисника до стартової п’ятірки команди «Легіон» поза конкуренцією Стівен Бьортт («Дніпро») – 28 % голосів. Джеремі Шаппел («Говерла») – 21 % голосів, а також Луїс Флорес («Донецьк») – 20 % голосів, дещо відстали.

Лідер опитування серед претендентів на позицію легкого форварда в команді «Україна» – Дмитро Глєбов («Донецьк»), за якого на даний момент віддали свої голоси 20 % уболівальників. У найближчого переслідувача «азотовця» Сергія Горбенка 16 % голосів.

Досить запекла боротьба точиться за місце у стартовій п’ятірці команди «Легіон» на позицію легкого форварда, де в лідери вирвалися Бранко Цвєтковіч («Донецьк») – 19 % голосів, Брайан Грін («Миколаїв») – 18 % голосів, Крістіан Бернс («Ферро-ЗНТУ») – 16 % голосів.

Андрій Агафонов («Будівельник»), у свою чергу, лідирує серед претендентів на позицію важкого форварда в команді «Україна», здобувши 20 % голосів уболівальників. У Дмитра Корабльова («Кривбасбаскет») – 18 % голосів.

Серед претендентів на аналогічну позицію у стартовій п’ятірці команди «Легіон» попереду перебувають Павло Ульянко («Говерла») та Майкл Фрейзер («ДніпроАзот») – по 16 % голосів. У Кріса Оуенса («Азовмаш») – 14 % голосів.

Шанувальники В’ячеслава Кравцова («Донецьк») дозволили йому суттєво відірватися від найближчого переслідувача серед претендентів на позицію центрового команди «Україна» та першому серед учасників набрати понад 500 голосів (33 %). В Олексія Полторацького («Говерла»), який іде на другому місці, – 17 % голосів.

Серед претендентів на позицію центрового в команду «Легіон» вперед вирвався Ерік Колмен («Говерла») – 20 %, а Джеймс Х'юз («Миколаїв», 16 %), Вінсент Хантер («Ферро-ЗНТУ», 14 %) та Деметріус Александер («Азовмаш», 14 %), які йдуть майже ніс у ніс, відстали.

Нагадуємо, що голосування на офіційному сайті Суперліги завершується 27 березня, о 23:59.

superleague.ua

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.