вверх  обратно

МБК "Николаев" - БК "Одесса" (после матча)

10.03.2011

Валентин Берестнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»:
Хороший результат за хорошої гри. Хороший показник – пропустити за половину 23 очка. Зберегти такий настрій у захисті протягом сорока хвилин дуже складно. За двадцятиочкової переваги ми дещо розслабилися. Навіцкас своїми триочковими подарував супернику шанс, навіть надію, щоб зламати гру, але наш запал і настрій повернулися. Грін мене приємно здивував своїми діями. Саме він своїм настроєм запалив команду. Перемігши сьогодні, ми отримали лише кращі можливості (для виходу до плей-офф), але не більше. Ми лише на дві перемоги попереду «ОДЕСИ», але все може змінитися. Втім, хороша гра в захисті надає мені оптимізму щодо досягнення вісімки.
 
Гедимінас Навіцкас, гравець БК «ОДЕСА»:

З гарним настроєм ми підходили до гри, готувалися та тренувалися. Обидві команди добре знають одна одну, це видно було на майданчику. Важлива гра, команди показують цікавий для вболівальників баскетбол. Цього разу ми змушені привітати команду «Миколаєва». В наступній грі будемо намагатися виправити помилки.

Олег Юшкін, головний тренер БК «ОДЕСА»:
Ми програли підбирання – 18 підбирань «Миколаїв» зробив на нашому щиті. Ось цей доробок у різниці в рахунку, в різниці підбирань у перших двох чвертях (і відіграв головну роль у нашій поразці). В принципі, в першій половині ми й програли зустріч. Потім гра вирівнялась. Але... можливо, в «Миколаєва» було більше самовіддачі, настрою, талану. Це була ключова гра, але, наскільки вона ключова, покаже кінець чемпіонату. Ми рук не опускаємо, будемо боротися далі.

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.