вверх  обратно

Интервью с президентом "Говерлы"

4.03.2011

Президент БК "Говерла" Богдан Жук поділився своїми враженнями від виступу команди в сезоні 2010-2011, а також окреслив майбутні перспективи прикарпатського клубу....

- Як загалом оціните виступ БК «Говерла» в сезоні 2010-2011?
- На сьогоднішній день команда робить все, щоб виконати поставлене перед нею завдання. Але, щоб оцінити виступ у сезоні 2010-2011, треба дочекатися закінчення регулярного чемпіонату. Якщо взяти пройдених три кола, то грою команди я задоволений.

- Враховуючи, що команда зараз стабільно перебуває в четвірці кращих учасників Суперліги, які завдання стоять перед нею на фініші чемпіонату?
- На фініші чемпіонату завдання перед командою стоять такі ж самі, які стояли і перед стартом, – потрапити до плей-офф і посісти місце не нижче, ніж минулого сезону.

- Що можете сказати про нинішній основний склад «Говерли»? Чи сильніший він за минулорічний?
- Сьогоднішній основний склад ми формували з розрахунку на командну гру. Дуже важливо, що «Говерла» виступає досить стабільно, демонструючи при цьому командний баскетбол. Не менш важливо, що в колективі панує гарний мікроклімат та дружня атмосфера. Безумовно це робить команду тільки сильнішою.

- Чи до снаги з таким кадровим потенціалом поборотися за один із комплектів нагород?
- Кожна команда Суперліги мріє про нагороди. Чому б ні? «Говерла» довела, що вона може гідно грати з усіма командами першості, включаючи і лідерів чемпіонату. На кожну гру ми виходимо з однією думкою – перемогти!

- Як оціните роботу тренерського штабу «Говерли» на чолі з Євгеном Мурзіним?
- Наш тренерський штаб – це не тільки професіонали, але й фанати своєї справи. В Євгена Мурзіна своя методика тренувань, яка приносить результати безпосередньо в матчах. Так що тренери у нас на своєму місці.

- У чому бачите причини слабкого виступу дублюючого складу «Говерли»?
- Якщо говорити відверто, то вийшло так, що левову частку уваги ми приділили нашому основному складу, менше акцентуючи увагу на дублерах. З цього приводу вже було проведено не одну нараду з генеральним директором Андрієм Дроздовим і тренерами. Тож стараємося зараз зробити все можливе, щоб покращити турнірне становище дублюючого складу.

- Чи плануєте подальшу модернізацію домашньої арени клубу?
- Плануємо збільшити кількість сидячих місць у манежі Коледжу фізичного виховання за рахунок добудови трибун. Також у задумах є добудова роздягалень з душовими кабінами.

- Як гадаєте, чи зможе манеж Коледжу фізичного виховання прийняти баскетбольні змагання, скажімо, європейського рівня?
- Для того, щоб манеж Коледжу фізичного виховання зміг прийняти змагання рівня єврокубків, треба як мінімум зробити всі ті покращення, про які йшла мова у відповіді на попереднє запитання. Скажімо, паркетне покриття арени зроблене за європейськими стандартами, а от усе інше потребує модернізації.

- Ваші побажання вболівальникам «Говерли»?
- Хочу подякувати всім уболівальникам за активу підтримку та високий інтерес до баскетболу в місті Івано-Франківську. Дуже
приємно бачити переповнений зал на кожному домашньому матчі БК «Говерла». Бажаю, щоб кожна гра команди проносила Вам масу задоволення та позитивних емоцій.

bcgoverla.if.ua

Добавил: maxoncech
28
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.