вверх  обратно

"Будивельник" сыграет со школьниками

3.03.2011

Як відомо, протягом усього сезону Шкільної баскетбольної Ліги «Будівельник» надавав посильну допомогу організаторам цього проекту, який дійсно приніс багато позитиву та радості всім його учасникам, – нагадує прес-служба київського клубу. Тепер, коли визначені переможці та призери шкільного чемпіонату Києва, залишилося додати останній штрих і вручити призи та медалі лауреатам сезону. І це ШБЛ і столичний клуб мають намір зробити в урочистій обстановці – в понеділок, 7 березня, в СК «Меридіан» гравці та тренери «Будівельника» особисто роздадуть трофеї головним героям ліги.

Однак цим програма дня не обмежиться: у головній події «будівельники» зіграють з юними баскетболістами міні-турнір за форматом «три школярі та два профі в одній команді», а також проведуть конкурс триочкових кидків.

Захід відбудеться 7 березня, о 14:00, в СК «Меридіан». Вхід вільний.

superleague.ua

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.