вверх  обратно

В Одесcе состоялся тренерский семинар

1.03.2011

В Одесі відбувся тренерський семінар, організований Одеською обласною федерацією баскетболу спільно з ФБУ. В роботі семінару взяли участь понад 80 вчителів загальноосвітніх шкіл і викладачів фізкультури вищих навчальних закладів, а також дитячих баскетбольних тренерів Одеської області. Відзначимо, що захід викликав інтерес навіть з боку досвідчених наставників команд-майстрів регіону. Протягом двох днів учасники семінару ознайомилися з головними тенденціями розвитку баскетболу в Україні, а також прослухали вісім лекцій з організації баскетбольних тренувань.

Семінар, який проходив під загальною назвою «Навчання грі в баскетбол», проводили заслужений тренер України Геннадій Защук, екс-наставник національної збірної України, головний спеціаліст ФБУ Валентин Мельничук, старший викладач кафедри спортивних ігор Національного університету фізичного виховання та спорту Руслана Сушко.

До вашої уваги відеосюжет, присвячений події.

 

ukrbasket.net

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.