вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

21.01.2013

Минулого тижня відбулися чергові матчі чемпіонату, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

Захисники
 
Деррік Лоу («Дніпро») – 27 очок + 3 передачі + 2.5 підбирання + 2 перехоплення = 26 РЕ*.
 
В обох матчах ігрового уїк-енду лідер «Дніпра» робив усе можливе, щоб його команда виграла, а в зустрічі з «Хіміком» узагалі відзначився рекордними 9/9 штрафними та 31 балом рейтингу ефективності.
 
Джастін Лав («ОДЕСА») – 21 очко + 8 підбирань + 2 передачі + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 24 РЕ.
 
Лідер «ОДЕСИ» не лише став найкращим гравцем зустрічі з «Дніпром», а й забив вирішальні кидки наприкінці матчу. Здобувши 11 очок протягом останніх десяти хвилин, досвідчений захисник встановив остаточний рахунок гри, після чого ще й заблокував кидок Деніела Кікерта. Як виявилося, все це Джастін Лав робив зі зламаним ще в другій чверті пальцем на лівій руці.
 
Форварди
 
Вінсом Фрезьєр («Кривбасбаскет») – 19 очок + 11 передач + 10 підбирань + 4 перехоплення = 27 РЕ.
 
У п’ятницю форвард «Кривбасбаскету» Вінсом Фрезьєр провів найкращу гру в сезоні, відзначившись тріпл-даблом і допомігши своїй команді обіграти «Ферро-ЗНТУ». Окремо відзначимо 10 відскоків, зібраних на своєму щиті, та рекордні 11 передач партнерам.
 
Менні Харріс («Азовмаш») – 19 очок + 14 підбирань + 2 перехоплення + 1 передача + 1 блок-шот = 25 РЕ.
 
Менні Харріс став найкращим гравцем маріупольців у неймовірному за напругою матчі з «Донецьком», відзначившись третім поспіль і шостим у сезоні дабл-даблом.
 
Центровий
 
Станіслав Балашов («ОДЕСА») – 16 очок + 6.5 підбирання + 1.5 блок-шота = 21 РЕ*.
 
Станіслав Балашов зробив вагомий внесок у дві перемоги одеської команди, зокрема над «ДніпроАЗОТом». Спершу досвідчений центровий холоднокровно реалізував 4/4 штрафних на останніх секундах, встановивши остаточний рахунок гри, а потім здійснив важливе підбирання та приніс перемогу одеській команді, загалом відзначившись 25 балами рейтингу ефективності.
 
Крім того слід відзначити таких гравців:
 
Томас Делінінкайтіс («Черкаські Мавпи») – 17.5 очка + 4.5 передачі + 2 перехоплення + 1.5 підбирання = 17 РЕ*.
Двейн Мітчелл («Миколаїв») – 18 очок + 9 підбирань + 1 перехоплення = 21 РЕ.
Вернон Гудрідж («Хімік») – 17 очок + 9.5 підбирання + 2.5 блок-шота = 23 РЕ*.
 
* середній показник за сумою двох матчів.
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.