вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

21.02.2011
Протягом тижня відбулося дев’ять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.
 
Захисники
 
Ендрю Вашингтон («ОДЕСА») – 23 очка + 6 підбирань + 4 передачі + 1.5 перехоплення = 25 РЕ*.
 
Ендрю Вашингтон став головною дійовою особою у складі «ОДЕСИ» в обох матчах, які команда провела протягом тижня. Адже зупинити активного американця, котрий, продавлюючи своїх візаві, часом забивав просто неймовірні м’ячі, не зуміли ані «ДніпроАзот», ані «Миколаїв». Відзначимо, що Вашингтон, який у грі з «корабелами», зібравши 8 відскоків, встановив свій особистий рекорд за кількістю підбирань в одному матчі, в обох поєдинках ставав найрезультативнішим і найефективнішим гравцем у складах обох команд. Не варто зайвий раз нагадувати, наскільки важливою для «ОДЕСИ» є кожна перемога над прямими конкурентами в боротьбі за вісімку учасників плей-офф.
 
Фред Хаус («Азовмаш») – 25 очок + 7.5 підбирання + 4.5 перехоплення + 1.5 передачі = 31.5 РЕ*.
 
Тиждень для «Азовмашу» минув під знаком реваншу. В середу маріупольці обіграли «Дніпро», якому минулого уїк-енду поступилися у фіналі Кубка Суперліги, а в неділю вперше в сезоні перемогли «ДніпроАзот», якому до цього програвали двічі. В обох поєдинках кращим на паркеті у складі маріупольців був Фред Хаус, який до 20-ти очок і 9-ти підбирань у грі з «Дніпром» додав 30 очок, 6 підбирань і 6 перехоплень у матчі із «ДніпроАзотом», встановивши особистий рекорд сезону за рейтингом ефективності (37). Причому, вже першу половину недільної зустрічі із Майклом Фрейзером і компанією американський захисник завершив із 20-ма очками, 3-ма підбираннями та 3-ма перехопленнями в активі, а в нервовій кінцівці за рахунку 94:95 на користь гостей реалізував важливий триочковий кидок.
 
Форварди
 
Максим Пустозвонов («Азовмаш») – 14.5 очка + 4 підбирання + 1 передача = 17 РЕ*.
 
Матч із «Дніпром», яким «Азовмаш» відкривав ігровий тиждень, став кращим у сезоні для форварда маріупольців Максима Пустозвонова. Реалізувавши 8/12 кидків з гри та 4/4 штрафних він набрав 21 очко та додав до них 8 підбирань, поступаючись лише одним балом рейтингу ефективності Фреду Хаусу. У грі з «ДніпроАзотом» українець був не настільки результативним, втім відіграв, як завжди, корисно, взявши, крім того, безпосередню участь у стартовому ривку господарів паркету.
 
Дмитро Корабльов («Кривбасбаскет») – 17.5 очка + 3 підбирання + 2 передачі = 15.5 РЕ*.
 
Серед останніх суперників лише «Хіміку» вдалося засмутити «Кривбасбаскет». «Будівельник» у матчі з підопічними Володимира Чурсіна здобув непросту перемогу з мінімальною різницею, а «ОДЕСА» та «Політехніка-Галичина» взагалі зазнали поразок. Безумовно, одним із ключових гравців нинішньої криворізької команди залишається досвідчений Дмитро Корабльов. В іграх, проведених його командою протягом минулого тижня, капітан кривбасівців був, як завжди серед кращих, забивши 13 очок «Хіміку» та ставши із 22-ма очками найрезультативнішим і найефективнішим гравцем (разом із Ігорем Крівцовим) матчу у Львові, де «Кривбасбаскет» святкував успіх.
 
Центровий
 
Ерік Колмен («Говерла») – 21 очко + 5 підбирань + 5 передач + 1 блок-шот = 24 РЕ.
 
Незважаючи на зарядженість на боротьбу та бойовий настрій Вінсента Хантера, який в Івано-Франківську провів один із кращих своїх матчів у сезоні, у складі господарів паркету знайшовся вагомий контраргумент в особі Еріка Колмена. Центровий «Говерли» не завжди відзначається стабільною грою, але цього разу видав чудовий матч, додавши до 21 набраного очка по 5 підбирань та «асистів». Ну а «данк», який Колмен просто «всадив» у кільце запоріжців наприкінці поєдинку, запам’ятається місцевим уболівальникам надовго.
 
Крім того варто відзначити наступних гравців:
 
Кертіс Мілледж («Хімік») – 15 очок + 15 передач + 3 перехоплення + 1 підбирання = 29 РЕ.
 
Чарльз Томас («Азовмаш») – 12.5 очка + 4 підбирання + 1 передача = 10.5 РЕ*.
 
Вінсент Хантер («Ферро-ЗНТУ») – 22 очка + 9 підбирань + 2 передачі + 2 блок-шоти = 33 РЕ.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.