вверх  обратно

Владан Вукосавлевич – автор нового рекорда

22.12.2012

У матчі з «Кривбасбаскетом» центровий «Політехніки-Галичини» Владан Вукосавлевич встановив новий рекорд сезону за підбираннями, зібравши 18 відскоків (11 – на своєму, 7 – на чужому щиті). Крім того, на рахунку сербського «бігмена» 23 очка й 32 бали рейтингу ефективності.

Загалом у нинішньому сезоні Владан Вукосавлевич (8.8 підбирання в середньому за гру) вже вдесяте зібрав 10 і більше відскоків й у рейтингу найкращих «ребаундерів» мінімально поступається лише центровому «Ферро» Кемерону Муру (8.9 підбирання в середньому за гру).
 
До речі, попередній рекорд сезону (17 підбирань) належав саме п’ятому номеру «Ферро-ЗНТУ» та був встановлений у матчі з «Києвом».
 
Нагадаємо, що автором абсолютного рекорду Суперліги є екс-центровий «ДніпроАЗОТу» Майкл Фрейзер, який у сезоні 2010-2011 рр. відзначився 21 підбиранням. Канадський «бігмен» узагалі став єдиним, кому тричі вдавалося досягнути позначки у 20 зібраних відскоків за матч.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.