вверх  обратно

Киндэлл Дайкс: "Хочу совершенствоваться каждый сезон"

15.12.2012

Інтерв'ю з атакуючим захисником "Говерли" Кіндаллом Дайксом, який поділився враженнями від виступів клубу, Суперліги, життя в України та багато іншого...

- Кіндалл, зараз «Говерла» посідає п’яте місце в турнірній таблиці. Як оціниш такий результат?


- Звичайно, ми не дуже цим задоволені, тому що ми можемо зробити більше. У нас нова команда, нові гравці, тому можливо, ми поки-що не показуємо все те на що здатні. Але ми будемо робити все для того щоб покращити свої позиції.

- На твою думку, що не вистачає «Говерлі» для того, щоб перемагати у кожному матчі?


- Ми маємо все для того, щоб перемагати, але ми повинні бути ще більш згуртованішими ніж є зараз. Тоді потрібний результат обов’язково буде.

- Головний тренер клубу Євген Мурзін – прибічник захисних дій і командної гри – тобі до вподоби такий баскетбол?


- Так, я прихильник захисник дій, тому що завдяки цьому команда виграє матчі. Мене завжди вчили, що хороший захист - це запорука перемог і чемпіонства.

- Як би ти охарактеризував власний стиль гри?


- Ну я просто наполегливо працюю на спортивному майданчику і граю з пристрастю.

- Як гадаєш, тобі під силу стати кращим снайпером Суперліги?


- Так звичайно, можливо! Якщо це допоможе моїй команді стати кращою і мати хороший результат, я докладу всі свої зусилля для досягнення цього результату.

- З ким із партнерів по клубу в тебе найкраще взаєморозуміння на майданчику?


- Мабуть з Юджином Лоуренсом - він у нас класний плеймеркер. Він хороший асістер, завжди знаходить такий момент для передачі, коли я можу заробити для своєї команди легкі і важливі очки.

- Як ти налаштовуєшся на матчі?


- У мене завчасно підготовлений «play list» з відповідною музикою, яку я слухаю перед іграми. А ще - завжди цілую фото моїх дітей і молюсь два рази.

- Яка твоя найголовніша мрія? Чого ти прагнеш досягти у своїй кар’єрі?


- Я хочу вдосконалюватись кожен сезон, грати в лігах та чемпіонатах якомога вищого рівня. Щоб кожен сезон був кращим ніж попередній.

- Тоді що можеш загалом сказати про ріевнь української Суперліги?


- Можу сказати одне, що рівень Суперліги високий, і кращий за ті, в яких я грав до тепер.

- До речі, ти мав можливість потрапити до НБА?


- В один час я мав можливість спробувати свої сили в тренувальному таборі команди Нового Орлеану. Але не склалося.

- Чому ти виступаєш під номером 23? Твоїм кумиром є Майкл Джордан?


- Ні, тут дещо інша історія (сміється). Мій брат Кенез Дайкс завжди заохочував мене до занять баскетболом. І влітку, коли граємо з ним один на один, він одягає номер 32, а я - 23. І кожен сезон ми з ним обмінюємося номером. Він бере 23, а я 32. О така історія.

- Кіндалл, розкажи про своє дитинство, про родину?


- Моє дитинство було пов’язано зі спортом. Починаючи з семи років я грав у бейсбол, американський футбол, а також баскетбол. Мій старший брат, мій батько, докладали максимум зусиль для того, щоб навчити мене всьому. Моя мама також мою величезна підтримка. Я хотів би сказати, що я прекрасно провів своє дитинство.

- До речі, сім’я слідкує за твоїми нинішніми виступами в «Говерлі»?


- Так, мої мама, батько, брат, мої діти, дівчина, близькі друзі дивитися кожну гру о 10 годин ранку згідно часу Нового Орлеан, вранці в п'ятницю, і в неділю вранці о 6 годині. Всі вони щиро вболівають за «Говерли» і за мене зокрема.

- Тобі до вподоби життя в Європі?


- Знаєте, мені тут подобається. Але я значно б комфортніше себе почував, якби моя сім’я була поряд. Я дуже за нею скучаю.

- Як проводиш свій вільний час?


- Спілкуюсь з рідними і друзями через інтернет. Моїм особливим захопленням є інтернет-шопінг. Купляю взуття практично кожен тиждень (сміється). Моя колекція баскетбольного взуття складає 46 пар. І ця цифра значно зросла в порівняні з минулим сезоном.

- Насамкінець, твої побажання вболівальникам клубу...


- Підтримуйте нас в завжди і у час перемог, і у час невдач та поразок. Це дуже важливо для нас. А ми в свою чергу постараємось робити все для того, щоб радувати вас перемогами. Тому що під час виграшів усі почувають щасливими.

bcgoverla.if.ua
Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.