вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

10.12.2012

Минулого тижня відбулися чергові матчі чемпіонату, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

Захисники
 
Ренді Калпеппер («Ферро-ЗНТУ») – 23 очка + 5 передач + 2 перехоплення + 1 підбирання + 1 блок-шот = 18 РЕ.
 
Здобувши ще в першій половині зустрічі з «Хіміком» 18 очок, найрезультативніший гравець Суперліги забезпечив «Ферро-ЗНТУ» комфортну двадцятиочкову перевагу. Крім того, Ренді Калпеппер відзначається двадцятьма й більше очками вже в одинадцятому матчі сезону.
 
Томас Делінінкайтіс («Черкаські Мавпи») – 18.5 очка + 3.5 передачі + 2.5 підбирання + 1 перехоплення = 21 РЕ*.
 
Досвід Томаса Делінінкайтіса приніс «Черкаським Мавпам» перемоги над «Політехнікою-Галичиною» та «Говерлою». У матчі з «левами» литовський снайпер забив важливий дальній кидок за півтори хвилини до фінальної сирени, а невдовзі покарав суперника з лінії, реалізувавши обидва штрафних. У грі з «ведмедями» саме його холоднокровно реалізовані кидки з лінії встановили остаточний рахунок – 81-80. Та й загалом в обох матчах Делінінкайтіс був найкращим гравцем своєї команди.
 
Форварди
 
Лео Лайонс («Будівельник») – 16.5 очка + 7.5 підбирання + 2 передачі + 1 перехоплення = 18 РЕ*.
 
Форвард «Будівельника» стабільно провів матчі проти «ДніпроАЗОТу» та «Дніпра», здобувши в кожному з них по 18 балів рейтингу ефективності. Як завжди, найкращий «ребаундер» і найкорисніший гравець «Будівельника» демонстрував не лише результативну гру, зокрема, забивши важливі штрафні наприкінці обох поєдинків, а й працював на підбираннях.
 
Алан Віггінс («ДніпроАЗОТ») – 20.5 очка + 10.5 підбирання + 2.5 перехоплення + передача + 1 блок-шот = 27.5 РЕ*.
 
Ставши найкращим гравцем «АЗОТу» в зустрічі з «Будівельником», матч проти «Києва» Алан Віггінс провів настільки потужно, що встановив цілу низку особистих рекордів. До 24 очок, більша частина яких була здобута після 11/12 кидків із середньої дистанції, «бігмен» додав 13 підбирань, записавши в підсумку на свій рахунок 34 бали рейтингу ефективності (п’ятий показник сезону).
 
Центровий
 
Олексій Адедіран («Миколаїв») – 18.5 очка + 7 підбирань + 2.5 блок-шота + 2 перехоплення + 1 передача = 23.5 РЕ*.
 
Олексій Адедіран відіграв ключову роль у перемогах «Миколаєва» над «Говерлою» та «Політехнікою-Галичиною». В першому матчі центровий став автором 18 очок і 9 підбирань, особливо сильно провівши вирішальну заключну чверть. Ще краще «бігмен» зіграв у недільному поєдинку, відзначившись 19 очками, 5 підбираннями, 4 перехопленнями, 3 блок-шотами й рекордними 26 балами РЕ.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Джош Майо («Миколаїв») – 16.5 очка + 4.5 підбирання + 4.5 передачі + 3 перехоплення = 17.5 РЕ*.
Джеремі Шаппел («Ферро-ЗНТУ») – 16 очок + 8 передач + 4 підбирання + 1 перехоплення = 21 РЕ.
Кемерон Мур («Ферро-ЗНТУ») – 27 очка + 8 підбирань + 1 передача + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 27 РЕ.
 
* середній показник за сумою двох матчів.
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.