вверх  обратно

Чарльз Томас преодолел рубеж в 2000 баллов РЭ

8.12.2012

Форвард «Черкаських Мавп» Чарльз Томас став сьомим гравцем, якому підкорився рекордний рубіж у 2000 балів рейтингу ефективності в Суперлізі. Відбулося це в матчі з «Політехнікою-Галичиною», за підсумками якого один із найрезультативніших гравців нинішнього сезону відзначився 8 очками й 7 підбираннями (11 РЕ). Таким чином, наразі в активі Томаса 2007 балів РЕ.

 
Із баскетболістів, які ще виступають у чемпіонаті, попереду Рамел Каррі («Донецьк») – 2279, Джеремі Шаппел («Ферро-ЗНТУ») – 2209, Джастін Лав («ОДЕСА») – 2177, Деррік Зіммерман («ДніпроАЗОТ») – 2043.
 
Нагадаємо, що Чарльз Томас у чемпіонаті Суперліги виступає, починаючи з сезону 2009-2010 рр. До появи в Черкасах  американець захищав кольори трьох інших клубів: «Ферро-ЗНТУ», «Азовмашу» та «Дніпра». Найбільш успішним для дворазового учасника Матчів Зірок став перший сезон, у якому він завоював «бронзу» та Кубок Суперліги, а також здобув титул MVP.
 
Крім того, в Матчі Зірок Суперліги 2010 року один із найкращих четвертих номерів Суперліги став, разом із гравцем «Дніпра» Костянтином Глазиріним, переможцем конкурсу слем-данків.
 
А вже в найближчих матчах Чарльзу Томасу, на рахунку якого 1954 очка за всі роки виступів у Суперлізі, може підкоритися ще один гросмейстерський показник.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.