вверх  обратно

Майкл Ли: "Каждый день расту как игрок"

19.10.2012

- Майкле, чи можеш назвати минулий сезон вдалим для себе
- Так, адже ми провели добрий сезон, стали чемпіонами. Тим більше, що це було моє перше чемпіонство!

- Деякі уболівальники пишуть на баскетбольних форумах, що в “Донецьку” тобі давали замало часу, щоб проявитися сповна...
- Я б сказав, що це так. У нашій команді було багато сильних гравців. І мені не завжди випадала нагода виходити і грати так, як міг би.

- Чи задоволений ти своїми виступами за “Галичину”?

- Так, тут я маю більше ігрового часу та добру нагоду краще розкритися.

- Над чим, на твою думку, тобі ще треба працювати? Які резерви ти ще маєш?

- Думаю, мені слід багато працювати над усім – від кидків до гри у захисті. Насправді практично кожен елемент моєї гри ще можна вдосконалювати. Щодня зростаю як гравець.

- Який відсоток твоєї гри – виконання настанов тренера і скільки – твоя імпровізація, дія за ситуацією на майданчику?

- Приблизно 50 на 50. Тренер має для нас структуровану систему за якою ми повинні грати. Він закладає певну програму. Але, звісно ж, кожен гравець мусить використовувати ті нагоди, які виникають під час кожного матчу.

- Майкле, ти завжди дуже стриманий, серйозний. Така риса допомагає тобі у грі?

- Так, звичайно. Це допомагає сконцентруватися перед початком гри та залишатися зібраним до завершення матчу. Що є дуже важливим для кожного гравця.

- Майкле, учора ти усміхався, виходячи на паркет після хвилинної перерви. Як думаєш, що насамперед повинна зробити “Політехніка” у грі з “Донецьком”, щоб її гравці посміхалися після поєдинку, а баскетболісти “тигрів” засмученими покидали майданчик?

- Просто зіграти усією командою! Так, як ми це зробили у грі з “Азовмашем”– грали усі разом, добре оборонялися, влучно кидали. У такому разі зможемо створити певні проблеми для “Донецька”.

- Чи важко грати проти попередньої команди?

- Я б не сказав. У “Донецьку” залишились мої друзі, сильні та слабкі сторони яких я доволі добре знаю. Тому це навіть легше – грати проти знайомих тобі баскетболістів, з якими свого тренувався щодня…

bcpg.lviv.ua

Добавил: Любитель
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.