вверх  обратно

Владан Вукосавлевич: "Некоторые соперники очень тщательно готовятся к игре против меня"

16.10.2012

- Владане, ти знаєш, що потрапив до символічної п’ятірки Суперліги за результатами двох останніх матчів як кращий центровий?
- Ні... Не знав про це.

- Ти радий з цього приводу, щасливий? Чи для тебе це нормально?

- Я щасливий лише тоді, коли ми перемагаємо! (Сміється). Для мене потрапляння до топ-п’ятірок – не головне. Мені потрібні лише перемоги в іграх.

- Журналісти пишуть, що два твої дабл-дабли свідчать про те, що ти поступово набираєш свою звичну форму. Ти згоден з таким твердженням?
- З формою у мене все гаразд, просто перед іграми деякі команди добре готуються до гри проти мене. Двоє-троє гравців налаштовуються на те, щоб не дати мені розкритися на повну силу. Тому інколи не вдається набирати необхідної кількості очок і підбирань.Також іноді суперникові вдається завадити мені сприяти партнерам в атаці, робити усе, щоб вони могли забивати трьохочкові, наприклад. От коли нашим опонентам вдається таким чином послабити наш напад, нам доводиться нелегко. Адже перемогти у грі можна лише за умови, якщо вдало діє і захист, і напад. Та у двох попередніх іграх мені таки вдалося зіграти якнайкраще та зробити все, щоб команда перемогла. Врешті, одного разу ми виграли, іншого – поступилися…

- Чи готовий завтра показати такі ж результати, як у двох попередніх матчах?

- Я готовий битися за перемогу! Але зараз я не можу сказати, як саме стану корисним команді. Якщо я наберу два очки, але ми переможемо завдяки цим пунктам, я буду щасливий! Звісно, я намагатимусь повторити свої результати попередніх ігор, але, повторюся, найголовніше для мене, щоб команда переграла суперника.

- Окрім тебе високими показниками можуть похвалитися також Мітчелл, Лі, Васільєвіч, Стефанишин… Попри те команда двічі поступилася. Як думаєш, скільки часу «Політехніці-Галичині» ще потрібно, щоб стати справжньою командою, почати грати у командний баскетбол.

- Практично кожного дня ми тренуємося, вдосконалюємося та намагаємося стати кращою командою. І протягом наступних ігор, наступних тижнів ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Покращуватимемо свою форму аж до кінця сезону, щоб врешті опинитися серед кращих команд Суперліги.

- Останнє, можливо, трохи дивне питання: якщо бути відвертим, то яка команда сильніша станом на цю мить -  “Азовмаш” чи  “Галичина”?
- Сміється… Так, справді дивне питання! У цьому році Суперліга дуже сильна! І кожна команда може як перемогти будь-якого суперника, так може й поступитися кожній із команд. Тому я зараз точно не скажу – хто кращий! “Азовмаш” дуже сильний. Це одна з найкращих команд. Але якщо її перештовхати, перестрибати та перебігати, то цілком реально й перемогти! У цій лізі перемагає той, хто має більше енергії. От і все!..

bcpg.lviv.ua

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.