вверх  обратно

В составе "Азовмаша" произошли изменения

16.10.2012

У складі БК «Азовмаш» відбулася ротація – замість Сімонаса Серапінаса клуб дозаявив американського атакуючого захисника/легкого форварда Менні Харріса (1989 р.н., 196 см, 96 кг), який два попередні сезони провів у складі клубу НБА «Клівленд Кавальєрс». Підписавши контракт із «Азовмашем» у вересні, Харріс пропустив початок чемпіонату Суперліги через проблеми зі здоров’ям.

Минулого сезону уродженець Детройту зіграв 26 матчів у НБА, відзначаючись 6.7 очка (при 33 % реалізації дальніх кидків), 2.7 підбирання та 1.2 передачі в середньому за гру (а загалом на його рахунку 80 матчів у НБА).

Литовський свінгмен Сімонас Серапінас, своєю чергою, провів за маріупольський клуб 1 матч у чемпіонаті Суперліги проти «ОДЕСИ», ставши автором 3 очок і 2 підбирань. Крім того, на його рахунку 2 матчі в Єдиній Лізі, за підсумками яких здобутими очками литовець не відзначився.

superleague.ua

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.