вверх  обратно

МБК "Николаев" - БК "Киев" (после матча)

12.02.2011

Леонід Яйло, гравець МБК «Миколаїв»:
Тренери готували нас до того, що ця гра не буде легкою, що в принципі і виявилося. Можливо, за складом команда суперника, в якій багато молодих гравців, котрі грають перший рік у Суперлізі, і поступається нам, але це нічого не змінює. Вони завжди грають до кінця, незалежно від результату, ведуть вони чи програють. Були моменти сьогодні, де ми втратили ініціативу та дозволили супернику наблизитися. Головне завдання ми виконали – виграли.
 
Валентин Берестнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»:

За тієї форми захисту, яку ми обрали, пропустити 59 очок - це 5+. Така форма вимагає колосальної віддачі сил, і гравці їх витрачали. Але сьогодні нас було не десять, а дев'ять, ще й Гілевич випав із гри. Тому «великі» не отримали потрібної ротації. Яйло першу чверть без замін провів, він переграв і на тлі своєї втоми почав робити помилки. І Онуфрієв потрапив у такий «штопор». «Києву» це дало можливість підтягтися й отримати додаткову психологічну енергію, щоб покращити свою гру. Сільковський більш-менш нормально зіграв. Шундель непогано виглядає на тренуваннях, але я боюся його поставити не тільки тому, що Толя не впорається, а ще боюся дати сигнал нашій команді, що пішла молодь. Пресинг – це такий баскетбольний бізнес-план, обраний на сезон. Яйло я намагався ставити під Салтовця, бо Олег вміло продавлює, а Льоня у нас може жорстко поставити корпус. Х'юза налаштовували, щоб він намагався блокувати його. А Гілевич ні те, ні інше не може робити… З Донецьком і Маріуполем ми постараємося в кожній з ігор поборотися.
 
Лав був готовий вийти з самого початку, але потрібна спеціальна терапія, підготовка до гри. Ми вирішили  не посилювати травму, щоб не втратити його до кінця сезону.
 
Загалом, двома домашніми іграми (Львів і Київ) я задоволений, насамперед якістю: у Львова виграли 21, сьогодні захистилися на 59.
 
Для мене кожен матч важливий, відповідальний. Незважаючи на ривок, який забезпечив нам п'ять перемог у шести матчах, десь утратимо одну-дві перемоги і знову станемо на цю грань восьмого-дев'ятого місця.
 
Руслан Отверченко, гравець БК «Київ»:

Команда налаштовувалася на серйозну гру, боротьбу. Жахливо почали гру. В нападі були проблеми, в захисті втрачали гравців на периметрі плюс при пік-ен-ролах – погані взаємодії. Це дозволило суперникові відірватися, важко було його наздогнати, вболівальники «понесли» команду. Друга половина склалася для нас більш вдало: м'яч почав ходити в нападі, дії в захисті стали більш злагодженими, була підстраховка. За рахунок цього вдалося скоротити різницю, але на більше нас не вистачило.
 
Віталій Черній, головний тренер БК «Київ»:

Ми почали жахливо в захисті, особливо в першій чверті, був якийсь острах, переляк. Були невірно зайняті позиції у грі в захисті. Фактор домашньої арени «Миколаєва» все-таки діє «магічно» на команду. За першу половину зробили лише одну результативну передачу, не було руху гравців і м'яча. У другій половині почали активно грати в захисті, швидко переходити в напад. Тут ми спіймали «Миколаїв», десь вони втомилися, можливо, втратили нитку гри. І у нас почало виходити – м'яч доходив до гравців. Велике «але» – знову цей відсоток кидків із-під кільця, з середньої дистанції... ми не забиваємо. За такої ситуації виграти навряд чи можливо. Підсумок гри закономірний.

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.