вверх  обратно

Чемпионат Суперлиги должен получить статус национального

12.10.2012

Уже протягом чотирьох сезонів Чемпіонат Суперліги об’єднує найсильніші баскетбольні клуби України, які змагаються на найкращих українських майданчиках за право називатися чемпіоном. За 4 роки свого існування Чемпіонат Суперліги досяг високого організаційного рівня і був визнаний одним із десяти найсильніших у Європі. Настав час йому отримати гідне визнання і в Україні.

Наразі тривають переговори дирекції Суперліги з президентом Федерації баскетболу України Олександром Волковим і Головою Державної служби молоді та спорту України Равілем Сафіулліним , у результаті яких Чемпіонат Суперліги має отримати статус національного з офіційною назвою – Чемпіонат України серед чоловічих команд АБКУ «Суперліга» .

Засновники АБКУ «Суперліга» вважають за необхідне зробити Чемпіонат України серед чоловічих команд АБКУ «Суперліга» відкритим для нових учасників. Зокрема, поповнити ряди Суперліги буде можливість у переможця Вищої ліги Чемпіонату України, за умови відповідності професійним і фінансовим вимогам Суперліги й наявності бажання виступати у найсильнішому баскетбольному чемпіонаті країни.
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.