вверх  обратно

Чемпионат дублеров. Обзор первой недели

9.10.2012

Протягом стартового ігрового тижня в чемпіонаті дублюючих складів Суперліги відбулося дев’ять матчів (включно з трьома поєдинками, що були зіграні наприкінці вересня).

 
Більшість команд-учасниць провели по два матчі, й лише дублюючі склади «Хіміка» й «Азовмашу» зіграли тричі, тож про загострення турнірної боротьби поки що не йдеться. Натомість уже перші в сезоні ігри подарували чимало яскравих моментів і нових рекордів.
 
Найрезультативнішою стала гра між дублюючими складами «Кривбасбаскету» й «Дніпра», в якій обидві команди в сумі здобули 195 очок, а перемогу з рахунком 117-78 святкували дніпряни. Ще одну результативну перемогу з різницею більше ніж у тридцять очок «Дніпро» здобув над «Політехнікою» (83-51).
 
Натомість гостра боротьба точилася в матчах «Азовмаш» – «Миколаїв» (72-70), «Донецьк» – «Хімік» (71-69) і «Черкаські Мавпи» – «Азовмаш» (79-84). Зауважимо, що маріупольці розпочали чемпіонат із двох важких перемог (з різницею в рахунку не більше п’яти очок).
 
Щодо особистих рекордів, то не можна не відзначити захисника «Миколаєва» Анатолія Шунделя, котрий у матчі з «Азовмашем» здобув 34 очка.
 
Утім, ще гучніше нагадав про себе на старті сезону новачок «Черкаських Мавп» Андрій Куліш. У грі з «Кривбасбаскетом» форвард відзначився 30 очками та 23 (!) підбираннями, здобувши 37 балів РЕ. А в матчі з «Азовмашем» додав ще 27 очок, 9 підбирань і 31 бал рейтингу ефективності. Невипадково за останнім показником саме він очолює рейтинг найкращих гравців першості дублерів.
 
Хоча побити рекорд чемпіонату дублерів, який у грудні 2011 року встановив дніпрянин Владислав Коренюк, зібравши 24 відскоки в матчі з колишньою командою Андрія Куліша «АЗОТом», лідеру «Черкаських Мавп» поки що не вдалося.
 
Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.