вверх  обратно

Александр Неруш: "Мы должны были б выиграть три матча из трех"

8.10.2012

Попри те, що Олександр Неруш в команді лише другий рік, його вже по праву вважають одним із символів «Черкаських Мавп». До того ж в цьому сезоні захисник вперше у своїй кар’єрі став капітаном помаранчево-чорних і має вдвічі більшу відповідальність за результат. Сьогодні ми поговорили з Олександром Нерушем саме про останні результати.

– Олександре, днями ви припустилися важкої мінімальної поразки від «Азовмаша». Що говорив відразу після матчу головний тренер команди?
– Атмосфера після гри була неймовірно важкою. Всі зайшли в роздягальню з низько опущеними головами, розуміли, що програли майже виграний матч. Тренер сказав, що ми припустилися забагато помилок, мовляв, в останні три хвилини їх було більше, ніж протягом усього матчу. Говорив про те, що ті, хто брав на себе ініціативу, були зобов’язані реалізовувати, або грати на команду.

– В цьому матчі в тебе не виникло почуття дежавю весняної гри проти «Азовмашу», коли так само команда вигравала по ходу всієї гри і втратила перемогу на заключних секундах?
– Так, розвиток подій був доволі схожим. Але, на відміну від минулого сезону, зараз у нас інші проблеми. Думаю, поки що ми виглядаємо сирувато, команда ще не повністю награла свої взаємодії. Ми не змогли відіграти всі заплановані товариські матчі і зараз лише притираємось один до одного. Також даються взнаки травми Свонсона та Івшина, яких нам не вистачає.

– Як взагалі можеш оцінити старт чемпіонату для твоєї команди?
– Думаю, поки що він незадовільний і не відповідає потенціалу команди. В Кривому Розі нам вдалося непогано стартувати, але потім була жахлива гра в Дніпродзержинську. Там ми просто провалилися, жахлива реалізація дальніх в тій грі та погане пробиття штрафних не дали можливості розраховувати на перемогу. Ми непогано захищаємося, але десь не допрацьовуємо в нападі. Сподіваюся на те, що в найближчому матчі в «Миколаєві» ми зможемо показати свою кращу гру. Загалом, я вважаю, що ми мали б виграти три матчі з трьох, для цього потрібно було зробити трохи менше помилок і ми були б серед лідерів.

– Як наразі команда готується до найближчої гри в Миколаєві?
– Після матчу з «Азовмашем» у нас був вихідний. Потім ми почали тренуватися у звичному режимі. З понеділка маємо готуватися вже цілеспрямовано до «Миколаєва». В нас є час як слід підготуватися до цього поєдинку, зрозуміло, що позитивним результатом може бути лише перемога.

– Олександре, попри свій досвід в цьому сезоні ти вперше отримав статус капітана. Відчуваєш подвійну відповідальність?
– Так, звісно. Сьогодні відповідальність є, до того ж доволі серйозна. Треба інколи підбадьорювати чи заводити хлопців, сподіваюсь, я впораюсь з цими функціями.

mavpabasket.com

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.