вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" будут представлены в чемпионате дублеров

25.09.2012

Нещодавно керівництвом клубу було прийняте рішення про те, що «Черкаські Мавпи» будуть представлені в чемпіонаті Суперліги серед дублюючих складів. Формуватиметься черкаська команда на базі чемпіонів України у своїй віковій групі – «Черкаських Мавпах-96», головним тренером буде Максим Міхельсон. Також колективу мають допомогти два гравці 1995 року народження – Даніїл Іскаков та Антон Білоус. Свій дебютний матч в чемпіонаті дубль «Черкаських Мавп» відіграє 28-го вересня в Кривому Розі проти місцевого «Кривбасбаскета». Загалом у турнірі візьмуть участь 9 дублюючих складів команд Суперліги.

«Насправді ми готувалися до того, що старт сезону в нас буде лише наприкінці жовтня. Зараз плани серйозно змінилися і нам потрібно форсувати події, хоча й зараз команда перебуває під навантаженням. Вона багато працювала з тренером по фізичній підготовці. Зрозуміло, що наш склад буде наймолодшим в лізі. Наскільки хлопці фізично та психологічно готові до турніру дублерів, можуть показати лише матчі. Зараз ми активно шукаємо кількох новачків, аби підсилити передню лінію, поки що це головна проблема нашого складу», – зазначив Максим Міхельсон.

mavpabasket.com

Добавил: Любитель
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.