вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" вернулись из Болгарии

9.09.2012

Сьогодні пізно ввечері «Черкаські Мавпи» повернулися з тренувального збору, який проходив у Болгарії. В болгарському місті Правец команда Йовіци Арсіча пробула два тижні і зіграла в двох товариських матчах. Перший поєдинок проти македонського «МЗТ» команди не дограли до фінального свистка, а в протистоянні з грецьким «Арісом» помаранчево-чорні святкували успіх 76:53. Окрім того, велике значення на цих зборах приділялося фізичній підготовці команди.

До Черкас команда приїхала в гарному настрої та повному складі. Наразі в лазареті команди перебувають українські захисники: Юрій Лохманчук та Олександр Неруш. За прогнозами лікарів, Неруш зможе приєднатися до тренувального процесу вже наступного тижня, а Лохманчуку для повного відновлення знадобиться ще кілька тижнів. Завтра у наших баскетболістів вихідний, а поновлять тренувальний процес вони вже в понеділок.

Йовіца Арсіч, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»:

«Як і будь-який тренер, я не можу бути повністю задоволений проведеною роботою. В Болгарії ми дуже добре попрацювали над фізпідготовкою і в цьому напрямку виконали все задумане, але з різних причин ми не зіграли бажаної кількості контрольних матчів.
Зрозуміло, що до піку своєї форми і взаєморозуміння команда лише йде. Скажу, що в нападі команда вже показує свою модель гри, ту, яка мені до вподоби, в захисті ще є багато над чим працювати. Поки що ми не можемо в повній мірі агресивно грати в захисті, як я вимагаю від хлопців, адже маємо обмежений склад. Дві травми плюс одне вакантне місце в команді примушували мене давати молоді значно більше часу, ніж я думав. Скажу відразу, що на цьому зборі повністю задоволений молодими гравцями, зараз помітно, що вони можуть стати висококласними виконавцями. Так, в них ще багато браку і не все виходить, але все прийде з часом.
Зараз ми починаємо новий етап підготовки і до «Кубку Азовмаша» намагатимемося ще знайти спаринг партнера, аби зіграти кілька матчів».

mavpabasket.com

Добавил: Любитель
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.