вверх  обратно

Турнир в Севастополе. "Ферро-ЗНТУ" обыграло "Барсы Атырау"

8.09.2012

У Севастополі розпочався міжнародний турнір, у якому вже в першому матчі зустрілися срібний медаліст чемпіонату Казахстану – клуб «Барси Атирау» і бронзовий призер української Суперліги – «ФЕРРО-ЗНТУ».

Як засвідчив керманич запорізької команди Кирило Большаков, у грі були задіяні всі дванадцять виконавців. Стартовій п’ятірці у складі Андрія Лебединцева, Джеремі Шеппелла, Олександра Рибалка і двох дебютантів – Кемерона Мура і Деніела Вернера – вдалося протягом перших семи хвилин піти у відрив (15:5). Та коли цей квінтет поступово змінили Станіслав Дикий, Максим Козловець, Річард Гуінн, Ренді Кулпеппер і Артем Буцький, казахстанським баскетболістам вдалося встановити рівновагу – 15:15. Після цього Кулпеппер надовго сів на лаву запасних, а його одноклубникам все ж таки вдалося піти на першу перерву за позитивного рахунку – 26:23.

Слід зазначити, що в діях баскетболістів простежувався великий відсоток технічного браку, але за рахунок кращої рухливості «ФЕРРО-ЗНТУ» під завісу першої половини вдалося зберегти 3-очковий відрив.

Потужно провели запоріжці третю четверть, і її рахунок (23:8) не відображає тієї переваги, якою вони володіли, оскільки чимало атак не мали логічного завершення. У заключній чверті на діях наших гравців позначилася втома, та й концентрація зменшилася, тож «Барсам» вдалося дещо зменшити відставання.

Перемога за «ФЕРРО-ЗНТУ» - 96:84, але найціннішим є не рахунок, а ті  самовідданість і працелюбність, які продемонстрували гравці задньої лінії Тимощук, Лебединцев, Буцький і Рибалко. Епізодично радували своїми діями й обидва новачки. А недоліки можна списати на рахунок відсутності ігрової практики після міжсезоння.

В іншому матчі господар турніру – БК «Мусон»  - завдав поразки кіровоградським баскетболістам – 86:64. Саме з останніми «ФЕРРО-ЗНТУ» зустрічатиметься завтра.

bcferro.com.ua

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.