вверх  обратно

Майк Фрателло: "Киприоты могут играть очень плотно"

8.09.2012

8 вересня національна збірна України проведе останній поєдинок у відбірковому турнірі на Євробаскет-2013. Команда Майка Фрателло приймає в Южному збірну Кіпру. Нагадаємо, 24 серпня українці перемогли на Кіпрі – 47:68.

Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:

«В матчі зі збірною Хорватії було занадто багато втрат, ми віддали багато підбирань у нападі. Ми дозволили супернику відірватися в рахунку на 13 очок, однак змогли наздогнати й мали шанс перемогти. Втім через наші втрати та проблеми з підбираннями суперники виконали на 19 кидків більше ніж ми.

Дмитро Глєбов отримав ушкодження на розминці перед грою з Австрією. Коли він приземлився після стрибка, він відчув біль. Його відновлення може тривати тиждень, а може затягтися до трьох місяців. Я дуже ціную те, що Глєбов зробив для команди, він грав дуже добре.

Ми збираємося грати самовіддано. В останьому матчі, який ми грали з Кіпром, за 1 хвилину 20 секунд до кінця третьої чверті вони спромоглися скоротити відставання до 4 очок. Тому ми розуміємо, що кіпріоти можуть вести дуже щільну гру. Ми повинні грати краще в цій останній грі проти них. Ми хочемо завершити кваліфікацію на хорошій ноті, з шістьома перемогами (що краще, ніж з п’ятьма), і перейти на наступну стадію своєї баскетбольної кар’єри у гарному настрої, тому що протягом останніх двох місяців ми пройшли хорошу дистанцію».

Гравець національної збірної України Сергій Гладир:

«Кожен матч кваліфікації був по-своєму складним. Гадаю, найскладніший був перший поєдинок з Угорщиною, оскільки починати завжди важко. Тим більше мали тягар відповідальності: вдома, на очах у своїх уболівальників потрібно було перемагати, щоб відчути впевненість на подальші ігри. Найважчий суперник – Хорватія. У них добре укомплектована команда, вони грають у хороший європейський баскетбол, мають здібного тренера, досвідчених гравців. Тим не менше, ми з ними боролися, показали, що можемо боротися з такими командами, як Хорватія. В останньому матчі, звісно, хочемо перемогти. Кіпр – найслабша команда нашої групи. Відчуття приємні, адже завершуємо турнір у якості учасників Євробаскету-2013. Хочу подякувати організаторам, тренерам, усім, хто нас підтримував, і тим, хто не підтримував (їхня критика нам теж допомагала)».

Матч розпочнеться 8 вересня о 16.00 . Пряму трансляцію дивіться на «Першому Національному». :)))))))))))

 

 

 

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.