вверх  обратно

Товарищеский матч. "Черкаськи Мавпы" обыграли "Арис"

5.09.2012

«Черкаські Мавпи» - «Аріс» 76:53 (21:11; 25:9; 16:15; 14:18)

Сьогодні ввечері «Черкаські Мавпи» провели свій черговий спаринг в рамках підготовки до новго сезону. На зборах в болгарському Превеці черкасці зустрілися з грецьким «Арісом». Матч закінчився з різницею в 23 очки – 76:53, на користь «Черкаських Мавп». Команда Йовіци Арсіча з перших секунд заволоділа ініціативою і зуміла створити стартовий спурт – 8:0. Надалі черкасці впевнено контролювали хід гри і велику перерву зустріли з більш ніж комфортним рахунком – 46:20. З чотирьох чверте помаранчево-чорні віддали супернику лише заключну десятихвилинку. Слід відзначити, що сама гра була дуже видовищною. Переважно тішили публіку майстри слем-данків - Томас та Хантер. В підсумку ці виконавці і стали найрезультативнішими. В активі Чарльза Томаса 25 очок та 6 підбирань, а Вінсент Хантер відзначився 15-ма очками та 7-ма підбираннями.

Завтра черкаська команда відіграє ще один контрольний поєдинок. Їхнім суперником буде чемпіон Болгарії – «Лукойл Академік».

mavpabasket.com

Добавил: ZBIG
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.