вверх  обратно

Товарищеский матч. "Политехника-Галычина" обыграла "Тимишоару"

5.09.2012

Галичани перемогли "Тімішоару" з рахунком 60:78

Грою з віце-чемпіоном Румунії "Політехніка-Галичина" завершила низку товариських матчів у Сербії.

Наблизився до свого логічного завершення тренувальний збір львівського баскетбольного клубу у сербському місті Вршаці. "Політехам" залишилося лише провести тренування у середу, а вже у четвер вранці вони вирушать до міста Лева.

Зазначимо, що у передостанній день зборів підопічні Желько Лукаїча зіграли свій другий тренувальний матч протягом двох днів. Цікаво, що обох суперників галичани обіграли майже з ідентичними рахунками. Нагадаємо, македонський "Фені Індустрі" поступився "Політехніці-Галичині" 59:76. 

За словами головного тренера Желько Лукаїча, його команда гідно провела обидва поєдинки. На заваді перемозі не стало ані те, що довелося грати два дні поспіль, ані той факт, що ігри проходили у різних містах. А відтак, за словами Лукаїча, це є добрим підтвердженням того, що тренувальний процес дає свої результати.

-    Також усі ми повинні подякувати Богові, - особливо наголосив наставник, - за те, що досі нам вдалося обійтися без серйозних травм.  Дуже хочеться вірити, що нам так само щаститиме у цьому плані й надалі, - додав Лукаїч.

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.