вверх  обратно

Товарищеский матч. "Политехника-Галычина" обыграла вторую команду Македонии

3.09.2012
У вівторок, 4-го вересня, львів’яни зустрінуться з віце-чемпіоном Румунії.

Команда Желько Лукаїча продовжує серію успішних виступів у товариських матчах під час зборів у Сербії. Цього разу галичани перемогли клуб «Фені Індустрі» («Feni Indistrija») з македонського міста Кавадарці. Рахунок гри – 76:59. До слова, цього разу львівська команда нікуди не їздила, щоб провести спаринг. Гра відбулася у місці дислокування «Політехніки-Галичини» – місті Вршаці. У минулому сезоні суперник «Політехніки-Галичини» дійшов до фіналу плей-офф Суперліги Македонії, де поступився у серії з п’яти матчів клубові «МЗТ» (Скоп’є) із загальним рахунком 4:1.

Цікаво, що коли начальник команди Михайло Николишин повідомляв телефоном клубну прес-службу про чергову перемогу, на задньому плані було чути радісні вигуки немалої, судячи з гучності, компанії. На запитання, чи це так гучно хлопці святкують перемогу, пан Михайло відповів, що так, святкують, але не перемогу, а день народження Сергія Алфьорова. Мовляв, кухня організувала солодкий стіл, от усі довкола нього й зібралися. Про подарунки Михайло Николишин нічого не сказав, але можна сміливо припустити, що найкращим подарунком на ці уродини для захисника «Політехніки-Галичини» стала перемога його команди.

Залишається сподіватися, що піднесений настрій допоможе галичанам й у завтрашньому матчі проти «Тімішоари». З віце-чемпіоном Румунії львів’яни зіграють у Белграді.
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.