вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" на экваторе болгарского сбора

3.09.2012

Минув рівно тиждень з того часу, як «Черкаські Мавпи» розпочали свій тренувальний збір в Болгарії. На першій стадії збору черкасці здебільшого працювали над фізпідготовкою та над командними взаємодіями. Наприкінці тижня черкасці вирушили в Македонію, аби там зіграти дві гри з місцевим «МЗТ». Однак через скандал в першому матчі команди зіграли лише неповні три періоди.

Наразі черкасці повернулися до своєї резиденції в Правеці. Кожного дня колектив Йовіци Арсіча присвячує тренуванням по 4-5 годин. Окрім двох основних тренувань, наші баскетболісти працюють в тренажерній залі, а по завершенню робочого дня виконують кидкові вправи.

В Болгарії наша команда пробуде до п’ятниці включно, а вже 9-го жовтня повернеться до Черкас. За цей час «Черкаські Мавпи» зіграють два товариські матчі проти відомих європейських клубів. У середу вони гратимуть проти грецького «Аріса», а в четвер зустрінуться з «Лукоїл Академіком». Окрім тренувань, тренерський штаб «Черкаських Мавп» продовжує працювати над комплектацією команди. За словами Йовіци Арсіча, наразі пріоритетним завданням є підсилити склад команди висококласним п’ятим легіонером.

Йовіца Арсіч, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Не можу сказати, що збором в Болгарії я задоволений на сто відсотків. У нас прекрасні умови для роботи, але є кілька негативних моментів. Перший стосується травми Лохманчука, яка не дасть йому тренуватися ще кілька тижнів, другий – зірвана гра з «МЗТ», окрім того матчу, ми мали б з македонцями зіграти ще одну гру. Позитивним можу назвати той факт, що в команду потроху вливається Свонсон. Повністю взаємодії розігруючого з партнерами ще немає, але впевнений, що з часом вона буде.
Щодо п’ятого легіонера, то, звісно, ми його будемо підписувати. Зараз ми шукаємо висококласного виконавця, поки що чекаємо на таку пропозицію. Нам пропонують посередніх гравців, але це нас не задовольняє, нам треба дуже кваліфікований виконавець, який зможе закрити позицію 2-3-го номерів».

mavpabasket.com

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.