вверх  обратно

Матч "МЗТ - Скопье" - "Черкасские Мавпы" был прерван из-за потасовки (видео)

2.09.2012

«МЗТ (Скоп’є) – “Черкаські Мавпи» (Черкаси) 47:47 (19:15; 19:15; 9:17) матч зупинено в третьому періоді.

Сьогодні в Македонії «Черкаські Мавпи» мали відіграти товариський матч проти місцевого «МЗТ». Але фанати команди зі Скоп’є примусили завершити гру в третьому періоді.

Старт гри команді Йовіци Арсіча не зовсім вдався. Під акампанементи підтримки місцевих фанів господарі заволоділи ініціативою і виграли стартовий період з рахунком 19:15. В ці хвилини черкасці вибудували зонний захист і пропустили кілька дальніх «уколів» від суперника. Загалом першу половину команди зіграли з акцентом на захист. Краще це вдавалося зробити македонцям, які після двох періодів повели з рахунком 38:30. Серед господарів слід відзначити Даміяна Стояновські, який і в захисті допомагав, і чимало очок команді приносив. В свою чергу Йовіца Арсіч дав можливість відчути ігровий ритм у стартових двох періодах майже всім гравцям основи. Так, на майданчику можна було побачити Дениса Яковлєва, який через невелике ушкодження пропустив декілька тренувань та двох новобранців клубу – Хантера та Свонсона.

За половину третього періоду «Черкаські Мавпи» зуміли відіграти своє восьмиочкове відставання і після середнього від Неруша рахунок став 47:47. Завдячувати цьому гості мають вдалим діям в захисті та швидкому переходу до атаки. В результаті левову частку очок в третій десятихвилинці команда Арсіча здобула у швидких відривах.

Фактично відразу після того, як черкасці відіграли своє відставання, стався ключовий епізод матчу, який не дав можливості дограти поєдинок. На майданчик вибігли фани «МТЗ» і влаштували штовханину, яка переросла в бійку. Гру було миттєво зупинено і команди відправилися в роздягальну, після чого на ігровий майданчик вже не виходили.

«Після одного з ігрових епізодів на майданчик вибігли фанати і почали провокувати бійку. Миттєво з’явилися представники правопорядку, які відвели команди в роздягальні, після чого вивели вболівальників зі спорткомплексу. Після такого інциденту продовжувати гру не було сенсу. Наша команда під міліцейським конвоєм переїхала до готелю, ніхто з членів клубу не постраждав», – говорить тренер «Черкаських Мавп» – Володимир Холопов.

mavpabasket.com 

Добавил: ZBIG
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.