вверх  обратно

МБК "Николаев" - "Политехника-Галычина" (после матча)

8.02.2011

Артем Буцький, гравець МБК «Миколаїв»:
Після такої поразки (в матчі з «Дніпром» – прим. ред.), тим більше цю гру, яку дивилася вся Україна, показували по телебаченню, хотілося виправитися. Більше того, Львів також претендує на вісімку. Перед своїми глядачами хотілося показати, що ми граємо краще. Дружно зіграли, виграли за рахунок самовіддачі, захисту. Були моменти, коли різниця скорочувалася до п'яти очок, але ми зібралися та зіграли від захисту. Лише найяскравіші враження після сьогоднішньої перемоги, будемо грати на перемогу в наступних матчах.
 
Валентин Берестнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»:

Всі думки про наступний матч. Щодо Лава нічого сказати не можу. Нічого надто серйозного немає, поки що в нього лише гострий біль у литці. Всі матчі важливі в такому відносно рівному чемпіонаті. Звичайно, якби ми сьогодні програли, то Львів міг до нас підтягтися, маючи, крім того, домашню гру в запасі – конкурент на потрапляння до вісімки наблизився б. Сьогодні абсолютно інша ситуація і плюс рахунок з такою різницею, не знаю, як ми там зіграємо, не хочу нічого загадувати. В першу чергу я подякував гравцям за настрій. У третій чверті, коли різниця в рахунку зменшилася з 12-ти очок до 5-ти, я не брав тайм-аут, бо бачив, що хлопці грають з колосальною віддачею, і це не могло не дати результат. У першій половині Віггінс і Ебернетті зіграли по 18 хвилин, а у нас Лав більше всіх – 13. Тобто кожен наш гравець був свіжішим, ніж два основних виконавця задньої лінії суперника. Плюс зайва самовпевненість Ревзіна зіграла на нашу користь.
 
Павло Ревзін, гравець БК «Політехніка-Галичина»:

Важко говорити про настрій після програної гри. Сьогодні ми начебто іноді контролювали хід подій, але в певні моменти якісь незрозумілі речі відбувалися, і ми не захищалися. Начебто й не припускалися дитячих помилок, і не можна сказати, що настрою не було. Я б не сказав, що це «Миколаїв» змусив нас так грати, у нас просто ще присутній синдром третьої чверті. Я після першої половини думав, що гра буде зовсім іншою. Якби кожен із нас реалізував по кидку або хоча б не зробив по одній помилці, було б інакше. І потім перевернулася гра. Проти зони не могли забити, начебто чисто кидаючи з дальньої дистанції. Але не забивали.
 
Андрій Подковиров, головний тренер БК «Політехніка-Галичина»:

Команда виглядала дуже втомленою, для цього є об'єктивні причини: ми провели протягом п’яти днів три гри з переїздами. Втома накопичилася. Ебернетті у нас практично в кожній грі грає по сорок хвилин, і він підсів, це помітно. Але це помітно й по інших гравцях. Абсолютно розрізнені дії в захисті, не було команди, вони дозволяли «Миколаєву» кидати вільні триочкові, забивати з-під кільця, давати передачі туди, куди суперник хотів, вриватися в будь-яку зону. Коли «Миколаїв» став зоною, було таке відчуття, що наші гравці вперше вийшли на майданчик і не знають, що робити. В нападі абсолютно відсутній обіграш один в один. Чим пояснити це, чим пояснити дві втрати Шемосюка?
 
У Моррісона не та гра, яку він показував до Нового року, і не та гра, яку повинен показувати будь-який центровий зі зростом 2.13. Він не зробив жодного підбирання на своєму щиті.
 
Команда приймала неправильні рішення у простих ситуаціях, були відсутні нормальні емоції. Сьогодні нічого не спрацювало. «Миколаїв» грав, як хотів. Крім того, у нас на позиції українців проблема, яку я не можу ніяк вирішити.

superleague.ua

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.