вверх  обратно

"Авантаж-Политехник" вылетел в Стамбул на мастерс-тур

31.08.2012

Сьогодні вночі харківський «Авантаж-Політехнік» відлетів до Стамбула, де з 1 по 2 вересня відбудеться Світовий Мастерс-тур. Найсильніші клубні команди Світу, виборюватимуть звання чемпіона з баскетболу 3х3 та право участі у супер-фіналі в Маямі (22-23 вересня).

Від України на Мастерс у Стамбул, також могла пробитися київська команда «Росичі», на чолі з вічним лідером Русланом Фурсою. Щоб потрапити через турнір «Sport Arena Challenger» (4-5 серпня), наші гравці, за одну ніч подолали шлях від Києва до Бухаресту, важка дорога та негаразди на кордоні з Румунією, не дозволили достойно виступити українцям. В першій грі була обіграна команда з Албанії 16:14, у двох наступних «Росичі» поступилися румунським улюбленцям та фаворитам «Чоко Локо» (21:19), та грізним росіянам «Магазин стрітболу» (20:19) і посіли третє місце, яке не дало права надалі продовжувати виступ.

Турнір у Стамбулі є не лише святом баскетболу 3х3, до програми включені різноманітні конкурси, виступи видатних артистів та баскетболістів Туреччини, закінчиться свято грандіозним карнавалом.

Склад Авантаж-Політехніка: Тимур Арабаджи, Антон Рочняк, Василь Сайнієв, Антон Михайлов, тренер команди Валентин Кулібаба.

Розклад ігор:

1 вересня

Група С

12.35 – Авантаж-Політехнік – Ашгабат (Туркменістан) – корт 1

15.45 – Авантаж-Політехнік – Мрагово (Польща) – корт 2

18.00 – Авантаж-Політехнік – Стамбул Захід (Туреччина) – корт 2

18.40– Авантаж-Політехнік – Петра (Йорданія) – корт 1

2 вересня

13.40 – Чвертьфінали

15.00 – Півфінал

16.50 – Фінал

Побажаємо нашій команді вдалого виступу.


 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.