вверх  обратно

Товарищеский матч. "Политехника-Галычина" в обыграла "Раднички"

26.08.2012

Сьома за підсумками минулого сезону команда Сербії (BKK Radnicki Beograd) поступилась галичанам у трьох чвертях і лише одну змогла звести унічию – 62:72 (15:18, 21:21, 17:19, 9:14).

Головний тренер львів’ян Желько Лукаїч відзначив, що у звітній грі його команда сильно зіграла у захисті, їй добре вдавалися швидкі прориви. Також Лукаїч, вже традиційно, зауважив, що хлопці вийшли на майданчик у доброму настрої. До речі, ігрову практику цього вечора отримали усі гравці, які перебувають у тренувальному таборі «Політехніки-Галичини». Щоправда, за словами наставника, навіть добре налаштування на гру не допомогло його підопічним уникнути багатьох помилок. Але, каже Лукаїч, це нормально для цього етапу підготовки. Адже зараз гравці більше працюють над фізичною формою. Звідси й певний відсоток технічного браку. Саме з тієї причини, що попереду ще багато роботи і хлопці однозначно додадуть у всіх аспектах, головний тренер не став відзначати когось із гравців. Окремо згадав Лукаїч тільки Даррела Мітчелла та Ґорана Іконіча. Мовляв, перший почував себе у складі команди уже набагато впевненіше, аніж у першій грі проти «Партизана» (хоча й у тому поєдинку Даррел був одним із найрезультативніших, набравши 11 пунктів). А другий (Ґоран у матчі з чемпіонами Сербії закинув 15 очок) цього разу доволі швидко втомився. Це, за словами наставника львів’ян, є наслідком того, що Іконіч зовсім недовго тренується разом з командою.

Що ж, завтра і Ґоран Іконіч, і всі гравці матимуть нагоду трохи відпочити, щоб уже з понеділка знову повернутися до дводенних тренувань з думкою про новий сезон та наступну товариську гру, попередньо заплановану на середу. Скоріш за все «Політехніка-Галичина» зіграє з однією з команд Першого дивізіону Сербії. Натомість, матчі з російською та німецькою командами, які тренерський штаб анонсував напередодні, наразі довелося відкласти. Причина – ті клуби тренуються у містах, до яких не так і близько від Вршаца (місця дислокації галичан). А оскільки цими днями у Сербії панує неабияка спека, то й дальні роз’їзди вирішили відкласти до кращих часів, щоб не витрачати надарма сили.

bcpg.lviv.ua
Добавил: dinero
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.