вверх  обратно

На сборах в Сербии "Политехника-Галычина" одолела "Партизан"

23.08.2012

«Політехніка-Галичина» з рахунком 72:73 “перестріляла партизанів”.

Попри перемогу, Желько Лукаїч продовжує наполягати, що результат тренувальної гри великого значення не має. Також головний тренер ділиться враженнями від другого товариського матчу своєї команди на зборах у Сербії:

- Перші дві чверті проти белградського «Партизана» ми зіграли дуже добре. Третя й четверта видалися трохи змазаними (останню чверть ми навіть програли). Насамперед тому, що Даррел Мітчелл та Ґоран Іконіч, які цього разу грали за нас, ще не показували тієї гри, яку мали би. Так, вони дуже наполегливо тренувалися, але треба зважати на те, що приєдналися хлопці до команди лише кілька днів тому. За такий короткий період часу їм ще не вдалося налаштувалися як слід. А саме це, як я уже казав, найголовніше!

Не рахунок товариської гри, а настрій, бажання хлопців грати у баскетбол. Мене потішило, що баскетболісти «Політехніки-Галичини» з дуже великим бажанням грали у захисті. Бо саме на захист я зважаю у першу чергу. Тільки після того – на напад. Попри те, було й багато помилок - у проривах, пік-н-роллах… Але це нормально! На те він і тренувальний процес, щоб побачити недоліки та відпрацьовувати їх на наступних тренуваннях. Маємо ще доволі багато часу на вдосконалення.

Та чи не найголовнішим нашим завданням зараз залишається пошук гравця, який зміг би надійно закрити позицію четвертого номера. Над цим питанням ми працювали у Львові, також продовжуємо роботу у цьому напрямку й тут, у Сербії. Контактуємо з багатьма агенціями, шукаємо. Я прагну знайти гравця, який мав би добрий кидок. Таким чином зможемо широко грати у нападі.
"Партизан» виставив проти нас доволі сильний склад. Загалом шестеро гравців, які виступали у команді минулого – вкотре чемпіонського – сезону, вийшли сьогодні проти нас. Серед них - Драган Мілосавлєвіч, Браніслав Джекіч, французький легіонер Лео Вестерманн. Американець Дрю Гордон не встиг на цю гру. Новобранець «партизанів» прилетить до Белграда тільки завтра. Також двоє гравців клубу були відсутніми через те, що їх запросили до збірної.

politehgalychyna.com.ua

Добавил: trancer
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.