вверх  обратно

Даррел Митчелл: "Верю, что тяжелая работа всегда приносит желаемый результат"

21.08.2012

Напередодні першого товариського матчу у складі своєї нової команди, який «Політехніка-Галичина» проведе завтра проти белградського «Партизана», найкращий плеймейкер Суперліги поділився кількома думками з клубною прес-службою.

Коли проводиш багато часу – до десяти місяців – за кордоном, то, приїхавши додому, хочеш лише бути зі сім’єю і просто відпочивати. Саме цим я і займався під час цієї відпустки. Але не тільки… Ще я одружився цього літа. Ми відгуляли весілля на Багамах. Чудово провели на островах цілий тиждень. Дуже радію, що ми нарешті одружились! Адже довго до цього йшли. За той короткий період часу, що провів без рідних, уже встиг скучити за своєю сім’єю та дружиною. Невдовзі вона переїде до Львова. Це буде не перший її візит до України. Минулого сезону, коли я жив в Южному, дружина прилітала до мене на деякий час…

З командою я лише кілька днів, а тому намагаюся якнайшвидше зі всіма познайомитися. Бачу, що на тренуваннях усі важко працюють, викладаються на повну. На кожному занятті ми творимо команду - допомагаємо одне одному вдосконалюватись, змагаємось між собою. Це допоможе нам у тривалому сезоні. Вважаю, що важка праця завжди винагороджується!

Я завжди докладаю максимум зусиль для того, щоб привести свою команду до перемоги у кожній грі. Роблю все від мене залежне: набираю очки, віддаю результативні передачі, граю у захисті... Для мене головне, щоб моя команда перемагала.

Я гравець і моя робота полягає у тому, щоб дослуховуватись до тренера, намагатись зрозуміти та прийняти його філософію гри. Робота наставника – навчати усьому тому, що зробить нас успішними в баскетболі. Зараз я прислухаюсь до усіх порад Желько Лукаїча та виконую його настанови з усіх сил.

Багато про Львів не знаю. Відомо мені, що це досить велике місто, не схоже на більшість міст України. Я чув, що у Львові набагато гарніша архітектура, інша структура та й усе загалом. Чекаю з нетерпінням закінчення зборів та нашого повернення в Україну, щоб усе побачити на власні очі.

politehgalychyna.com.ua   

 

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.