вверх  обратно

Символическая пятерка недели в Суперлиге

8.02.2011
Протягом тижня відбулося 12 матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.
 
Захисники
 
Рамел Каррі («Азовмаш») – 18.5 очка + 6 підбирань + 4.5 передачі + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 26.5 РЕ*.
 
Фред Хаус («Азовмаш») – 18.5 очка + 5.5 підбирання + 4.5 передачі + 1.5 перехоплення = 21 РЕ*.
 
Поєдинки проти «Донецька» та «Хіміка», які «Азовмаш» провів протягом минулого тижня зайвий раз підтвердили, що задня лінія маріупольської команди – одна з кращих у Суперлізі. В четвер Рамел Каррі та Фред Хаус, набравши на двох левову частку очок і майже половину балів рейтингу ефективності своєї команди (по 25 РЕ) відіграли ключову роль у перемозі в принциповому донецькому дербі, в неділю – забезпечили своїй команді переможний рахунок у грі з «Хіміком».
 
Форварди
 
Ігор Крівцов («Кривбасбаскет») – 13.5 очка + 3.5 підбирання + 3.5 передачі + 2 перехоплення = 15 РЕ*.
 
Протягом тижня «Кривбасбаскет» у боротьбі поступився «ДніпроАзоту» та здобув яскраву перемогу над «ОДЕСОЮ», перервавши п’ятиматчеву безвиграшну серію. Ігор Крівцов став одним із кращих гравців своєї команди, стабільно провівши обидва поєдинки, причому зіграв не лише ефективно, а й ефектно (достатньо згадати данк, яким форвард криворіжців завершив першу половину матчу з «акулами»).
 
Олег Салтовець («Київ») – 13 очок + 10 підбирань = 19 РЕ**.
 
У двох перемогах – над «ОДЕСОЮ» та «Політехнікою-Галичиною», які «Київ» здобув протягом минулого тижня, велика заслуга найдосвідченішого гравця столичного колективу. В матчі з «ОДЕСОЮ», який узагалі став кращим для «великого» киян у нинішньому сезоні, Олег Салтовець зібрав дабл-дабл (19 очок + 14 підбирань), повторивши власний рекорд результативності та набравши знову ж таки рекордні 27 балів рейтингу ефективності. За крок-два від дабл-даблу він зупинявся і в інших двох поєдинках.
 
Центровий
 
Майкл Фрейзер («ДніпроАзот») – 12 очок + 15.5 підбирання + 1.5 передачі = 19.5 РЕ*.
 
Незважаючи на поразку, гра з «Миколаєвом» надовго запам’ятається вболівальникам дніпродзержинської команди. Адже в ній Майкл Фрейзер встановив новий рекорд сезону за кількістю підбирань в одній грі, зібравши 21 відскік (!). Разом із 16-ма набраними очками вони склали сьомий дабл-дабл канадського велетня у дванадцяти матчах. У попередньому поєдинку із «Кривбасбаскетом» Фрейзеру для досягнення подібного успіху не вистачило однієї результативної атаки.
 
Крім того, варто відзначити наступних гравців:
 
Максим Балашов («ДніпроАзот») – 22 очка + 1.5 підбирання + 1 передача = 16 РЕ*.
 
Максим Сандул («Київ») – 10.3 очка + 9.3 підбирання + 1.6 передачі + 1.3 перехоплення = 17.2 РЕ**.
 
Вінсент Хантер («Ферро-ЗНТУ») – 26 очок + 7 підбирань + 1 блок-шот = 25 РЕ.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.
 
Добавил: крыс 13
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.