вверх  обратно

Винсент Хантер - игрок "Черкаських Мавп"

20.08.2012

Новачком «Черкаських Мавп» став американський центровий Вінсент Хантер (1984 р.н. 208 см.) Цей бігмен вже відіграв низку сезонів в Україні, до того ж був одним з найкориснішим гравців Суперліги. Статистика Хантера в минулогорічному чемпіонаті складала 10.5 очок та 5.7 підбирань в середньому за гру. Причому американець першу частину сезону провів у складі МБК «Миколаїв», а другу - у формі «Ферро-ЗНТУ». Із запоріжанами Хантер зумів продублювати бронзові нагороди чемпіонату та вийти у фінал Кубка Суперліги. Вперше бронзові нагороди головного українського чемпіонату Хантер приміряв також у Запоріжжі в сезоні 2009-2010.

Серед титулів центрового чемпіонство в NCAA (2008) у складі свого рідного університету Арканзас. Хантер має солідний досвід виступів у європейських чемпіонатах. Окрім українських клубів, Вінсент виступав за словенський «Златорог» та фінляндський «Форсан». Очікується, що Хантер приєднається до «Черкаських Мавп» напередодні від’їзду команди на збір до Болгарії, який запланований на 25 серпня.

mavpabasket.com
 

 

Добавил: ZBIG
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.