вверх  обратно

"Политехника-Галычина" рассмотрит двух легионеров на сборе в Сербии

16.08.2012

Львівський баскетбольний клуб розпочав виїзний тренувальний збір. За словами начальника команди Михайла Николишина, “політехи” щасливо добралися до міста Вршац, у якому й “розбили” на 25 днів свій похідний тренувальний табір. Сьогодні, 16-го серпня, галичани провели перше ранкове “загально-фізичне” тренування. А на момент публікації цього матеріалу команда саме розпочала вечірнє “баскетбольне” заняття.

Також тренувальним днем стане завтрашня п’ятниця. А вже в суботу львів’яни зіграють у своєму першому на цих передсезонних зборах тренувальному матчі. «Політехніку-Галичину» прийматиме белградська «Мега Візура», яка виступає у Першій лізі.

Нагадаємо, що львівський клуб також має намір зіграти ще 6 товариських матчів. 4 з них – із кращими сербськими командами. Так, відомо, що з белградськими «Партизаном» галичани зустрінуться вже у середу, 22-го серпня. А от щодо дати та часу ігор з «Црвеною Звєздою» та «Раднічками» (обидві команди з Белграда), а також із «Войводіною» з міста Нови Сад львів’яни поки домовляються. Також тривають перемовини про два спаринги – з російською та німецькою командами.

- У Сербії ми хочемо завершити те, що розпочали у Львові, - сказав напередодні від’їзду до Вршаца головний тренер львів’ян Желько Лукаїч. – У товариських матчах мусимо зміцнити наші лінії захисту й нападу.

Желько Лукаїч також повідомив, що у Сербії до команди приєднаються двоє легіонерів, які пробуватимуться на вакантні місця. Нагадаємо, такими у львів’ян залишаються 2/3 та 4 позиції.

Завтра ж, як повідомлялося раніше, до свого нового клубу приєднається і Даррел Мітчелл. Михайло Николишин каже, що Даррел, можливо, навіть встигне взяти участь у п’ятничному вечірньому тренуванні, щоб вже в суботу допомогти команді у першому “товарняку”.

Наразі ж склад «Політехніки-Галичини», що перебуває у Сербії, виглядає так:

Сергій Алфьоров
Олександр Доленко
Ярослав Зубрицький
Денис Іванов
Микола Полюляк
Олег Салтовець
Леонід Стефанишин
Іван Шкурупій
Саша Васільєвіч
Владан Вукосавлєвіч

politehgalychyna.com.ua
Добавил: trancer
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.