вверх  обратно

Артур Дроздов: "Сборная показала характер"

16.08.2012

Пресс-конференция поcле матча Украина - Венгрия

Капітан збірної України Артур Дроздов:
- Ця перемога дуже важлива для нас. Збірна Угорщини грала дуже добре, суперники закинули чимало триочкових. Нам було не просто. Наша команда показала характер, ми вдало зіграли в захисті, змогли переломити хід гри та перемогти. Вирушаємо до Австрії у доброму гуморі, намагатимемося там перемогти.

Головний тренер збірної України Майк Фрателло:

- Збірна Угорщини грала дуже добре. Варто відзначити індивідуальне досягнення Ханги: він набрав 17 очок у першій половині гри. Ми повинні були знаходити правильні рішення в перерві. Те, що суперники закинули до перерви 41 очко, а після перерви – 30, свідчить, що ми зробили правильну роботу. Я хочу звернути увагу, що це була велика командна перемога – багато зробили гравці стартової п'ятірки Кравцов, Гладир. Але й ті, хто виходив на заміну вніс вагомий внесок у перемогу: Забірченко виконав важливі дальні кидки, добре ввійшов у гру Печеров. Хочу зазначити, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул зробив усе, щоб наше розташування в Дніпропетровську було зручним, максимально комфортним, щоб нам нічого не бракувало. Також хочу подякувати глядачам, які створили неймовірну атмосферу, палко за нас уболівали, ця підтримка нам дуже допомогла.

Форвард збірної Угорщини Адам Ханга:

- Матч видався важким. Завжди важко починати, особливо, якщо це виїзний поєдинок. Ми багато працювали, для того, щоб цей матч був успішним. Але ми почали гру дуже погано. Після провалу в першій чверті ми знайшли нашу гру, на перерву пішли з перевагою. Вели в рахунку в третій десятихвилинці. Але на жаль, погано зіграли в останній чверті. Ми не знаходили правильні рішення в атаках, погано захищалися. Врешті, ми дали шанс збірної Україні здобути перемогу.

Головний тренер збірної Угорщини Ласло Ратгебер:

- Вітаю Україну з перемогою. Ми добре провели всю гру, за винятком останніх трьох хвилин. Збірна Угорщини мала на 15 фолів більше, ніж суперник. Збірна Україна мала на 20 підбирань більше, ніж наша команда. Україна - дуже хороша команда. Ми повинні йти далі. Якщо гратимемо так, як сьогодні,ми маємо шанс кваліфікуватися на Євробаскет-2013.

ukrbasket.net

Добавил: trancer
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.