вверх  обратно

Иван Шкурупий пополнил состав "Политехники-Галычины"

15.08.2012

Гравцем львівського клубу став ще один досвідчений гравець. Іванові 30 років (народився 12 квітня 1982 року). Зріст - 197 см, вага - 100 кг. Серед його спортивних досягнень - срібні медалі Суперліги, а також срібло та бронза Кубку України.

Виступав Шкурупій за «Дніпро-Азот», «Полтаву», МБК «Миколаїв», сімферопольських «Грифонів». Успішно відіграв цілий сезон за “срібний” склад БК «Донецьк» у позаминулому сезоні. Напередодні 2011/2012 ігрових років, Іван Шкурупій підписав контракт з маріупольським «Азовмашем». Але, пройшовши передсезонні збори, покинув табір команди. А разом з тим – і Суперлігу. За словами Івана, він був готовий приєднатися до однієї з команд, яка зацікавилась би його послугами:

- Пропозиції були, - каже Іван, - але, на жаль, з жодним із клубів не дійшло до підписання контракту. А тому я й залишився поза межами минулого чемпіонату.

Попри відсутність ігрової практики на високому рівні, Іван байдики не бив, а посилено тренувався за індивідуальним графіком, постійно працював над своєю технікою. Про це яскраво свідчать слова головного тренера «Політехніки-Галичини» Желько Лукаїча: “Іван перебуває у чудовій фізичній формі! Будучи на оглядинах у «Політехніці-Галичині», він тренувався з великим натхненням та самовіддачею. Так, у минулому році Іван не захищав кольорів того чи іншого клубу, але, спостерігаючи за ним на тренуваннях, я зрозумів, що досвід та баскетбольні знання допоможуть йому принести користь нашій команді”.

Сам Іван Шкурупій також запевняє, що як психологічно, так і фізично готовий до повернення в Суперлігу.

- Я дуже радий, що підписав контракт із львівським клубом, - каже новобранець «Політехніки-Галичини». - Приїхав сюди на трай-аут, мене добре прийняли. Тут дуже добре ставлення до гравців, у команді добра атмосфера. Перед колективом ставлять високі завдання. Сподіваюся, що цей – сильніший за минулорічний – склад протягом підготовчого періоду стане справді бойовим колективом, здатним виконувати настанови тренера та врешті зможе досягнути високих результатів.

politehgalychyna.com.ua

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.