вверх  обратно

"Политехнику-Галычину" должны пополнить еще два-три игрока

10.08.2012

Капітан команди Ярослав Зубрицький вважає цьогорічний склад куди сильнішим за минулорічний.

Пропонуємо вашій увазі погляд на передсезонні збори львівського баскетбольного клубу очима телерадіокомпанії “Люкс”.



У найспекотнішу пору року баскетбольний чемпіонат України має канікули. У цей час команди закладають фундамент майбутніх перемог - займаються селекційною та тренувальною роботою. Минулого сезону "Політехніка-Галичина" посіла останнє місце у Суперлізі. Такі справи не влаштовують керівництво клубу, і на новий сезон у "Політехніку" запросили "свіжих" виконавців. Капітан команди Ярослав Зубрицький певен: у такому складі галичани претендуватимуть на вищі місця:

- Коли команда займає останнє місце, - каже Ярослав, - то зрозуміло, що її склад мінятимуть. Керівництво та тренери шукають сильніших гравців, які зможуть досягнути високих результатів. Відповідно, у нас кардинально змінився склад і я думаю, що він сильніший за попередній.

У «Політехніці-Галичині» чудово розуміють: вихід у плей-офф - це мінімальний результат, який змусить уболівальників забути провал у минулому сезоні. До 15-го серпня студенти тренуватимуться у Львові. Потім підопічні Желько Лукаїча вирушать до Сербії, де зіграють 6 "товарняків" із місцевими командами, а також клубами з Росії та Німеччини. До речі, саме у Сербії до своєї нової команди приєднається найкращий плеймейкер минулого сезону Даррел Мітчелл. Наразі від відсутній у таборі галичан з дуже приємної причини: нещодавно Даррел одружився і керівництво клубу та тренери дозволили йому ще на кілька днів продовжити відпустку.
Також планується, що й без того сильний склад "Галичини" незабаром поповнять ще двоє-троє виконавців.

politehgalychyna.com.ua
Добавил: sevitch77
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.