вверх  обратно

"Политехника-Галычина": "Задача-минимум - третье место"

7.08.2012

Перше вечірнє тренування “Політехніки-Галичини” її головний тренер Желько Лукаїч присвятив двом аспектам: принципам гри в захисті та тому, як повинні рухатись гравці у швидкому нападі. Перед початком заняття Лукаїч відповів на кілька питань журналістів телеканалу НТА.

- Де команда готуватиметься до початку сезону? Чи відомі спаринг-партнери?

- Перші десять днів ми готуватимемось у нашому залі, а також на стадіоні, що тут поруч – у парку. Після того поїдемо до Сербії, до міста Вршац, яке має прекрасні умови для занять. Це у годині їзди від Белграда. Ми плануємо там зіграти 6 ігор з кращими сербськими командами. Також ми ведемо переговори про ігри з однією російською та однією німецькою командами, які також проводитимуть передсезонні збори у Сербії.

- З попереднього сезону в команді залишилось не так багато гравців. Чи є ймовірність, що хтось із них продовжить контракт з клубом?

- Ми здійснювали селекцію з думкою про майбутнє. Оскільки команда зайняла останнє місце, то й багато з гравців залишили клуб.

- Гравці яких національностей і на які позиції прийдуть у нову команду?

- Залишилось 2 позиції – 4 і 2/3. Які гравці будуть? Питання залишається відкритим. Шукаємо найкраще вирішення як для нашої команди, так і для нашого бюджету. Це повинні бути гравці, з якими “Політехніка-Галичина” зможе досягнути поставлених завдань. Команда підбирається таким чином, щоб дійти до плей-офф і посісти якомога вище місце.

Про завдання клубу розповів і його директор Кирило Погостінський.

- Яке завдання на сезон стоїть перед командою?

- Мінімум - пройти у другу частину плей-офф. Боротьба за третє місце, як мінімум. А максимум – стати першими.

- З якими проблемами зіткнулись при виборі гравців?

- Із українських гравців високого класу не вдалося взяти тих, кого хотіли з тієї причини, що вони уже підписані, у них довгострокові контракти. Також на заваді ставали фінансові питання. Адже у кожного клубу є свій затверджений бюджет. Тому намагались зібрати максимально боєздатний колектив. Щодо іноземців, то не всі хочуть їхати в Україну. Тому не зі всіма вдалося домовитися.

- Чи хотіли б залишити когось із минулого складу?

- Якби хотіли, то домовились би. Але на момент наших перемовин, багато гравців не підійшли нам, бо головний тренер будує команду так, як він розуміє. І багато гравців, добрих гравців, просто не вписуються в нашу ігрову схему.

politehgalychyna.com.ua

Добавил: sevitch77
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.