вверх  обратно

Новичком "Говерлы" стал Юджин Лоуренс

7.08.2012

За повідомленням сайту eurobasket.com 26-річний розігруючий Юджин Лоуренс продовжить свою кар'єру в наступному сезоні у франківській "Говерлі". Івано-Франківськ на Україну. У минулому сезоні Юджин захизав кольори кращої чеської команди CEZ Nymburk. У складі "ведмедів" Лоуренс приєднається до екс-гравця чеського чемпіонату з "Простейова" Тревіса Петерсона, який вже перебуває у тренувальному таборі команди Євгена Мурзіна.

У минулому сезоні статистика новачка команди була стабільною у всіх турнірах, де виступала його команда, зокрема: у 16 іграх Ліги ВТБ Лоуренс в середньому набирав 6,7 очок, 2,6 підбораннь і робив 4,2 ​​передачі, проводячи на паркеті 22 хвилинм за гру. У 14 матчах Єврокубка новачок грав в середньому по 19 хвилин і набирав 6,2 очки, 1,9 підбирань, 4,2 передачі і 1,4 перехоплення. У іграх внутрішнього чемпіонату Лоуренс грав в середньому 20,3 хвилини і заробляв 6,9 очок, 2,2 підбирань, 4,1 передачі і 1,1 перехоплення. 

sport.if.ua

Добавил: yra
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.